In de media

by Debbie

Welkom bij mijn persoonlijke blog World of Bliss

World of Bliss is een kleurrijk en persoonlijk blog en gaat uit van een aantal aspecten, art, beauty, food en happiness. Ik schrijf over alles waar ik blij van word en over dingen die mij raken. Mijn uitgangspunt is om een positief blog te schrijven omdat ik geloof in de kracht van positiviteit en dit met elkaar te delen. Ik hoop dat mijn blog een klein stukje kan bijdragen aan een betere wereld.

Blogervaring:

Ik heb een afgeronde HBO opleiding cultureel werk en ben afgestudeerd in de richting Kunst & Educatie. Sinds maart 2005 werk ik als dagbestedingscoach in een Tbs kliniek.
Van 2010 – 2013 heb ik geschreven voor de categorie 100% natuurlijk op een van de grootste beautyplatformen van Nederland www.beautyjournaal.nl In het totaal heb ik 24 reviews geschreven, op onderstaande link kun je de reviews en artikelen bekijken.

Debbie test dierproefvrije cosmetica van Paul Penders

In 2014 ben ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan het project: De reis van de heldin, met creativiteit je geld verdienen. De bijdrage kun je lezen via deze link naar het artikel.

Publicatie Krant van de Aarde: Acht ecobloggers aan het woord.

Van 2009 tot heden ben ik eigenaar van Beautydots, een blog over passie voor beauty.

World of Bliss is een kleurrijk en persoonlijk blog en gaat over Art: Ik teken & schilder graag. Beauty, Ik heb een voorkeur voor groene cosmetica en een duurzame leefstijl. Happiness, ik maak graag mijn jurkjes zelf en verzorg met veel liefde en aandacht mijn zes katten en twee cavia’s. Journey, mijn blog is opgezet als een positief blog en vertegenwoordigt de persoon wie ik ben. Ik noem World of Bliss daarom een kleurrijk, persoonlijk, Feel Good en lifestyleblog.

Bezoekersaantallen

World of Bliss heeft een gemiddelde van 20.000 bezoekers per maand en is actief binnen de sociale media:

2.022 volgers op Twitter
361 volgers op Facebook
456 volgers op Instagram
75.000 views op Pinterest

Samenwerken

Heb je opmerkingen, reacties of wil je graag met mij samenwerken? Schrijf dan een email naar info@worldofbliss.nl of vul het contactformulier in bij contact.

Lieve groet, Debbie

Spread the love
UA-122244181-1