Home Art Kleuren in het Boek der Wonderen

Kleuren in het Boek der Wonderen

by Debbie
5,2K views
Het boek der wonderen

Ik houd veel van tekenen en schilderen en dat doe ik al mijn hele leven. Wat is leuker dan een nieuw schetsboek en kleurpotloden voor je te hebben liggen om daarmee aan de slag te gaan? Vroeger vond ik kleurboeken ook echt geweldig en kon ik als kind uren kleuren. Deze activiteit werkt rustgevend en het leuke is dat je wat moois aan het maken bent. Tegenwoordig zijn de kleurboeken voor volwassenen ook helemaal hip en heeft men de toegevoegde waarde van het kleuren ook ontdekt. Want wat voor kinderen geldt, is zeker ook toepasbaar op volwassenen, al hebben we het spelen in de loop van de jaren wel afgeleerd. Ook op mijn werk gebruik ik kleurboeken om de patiënten rust en structuur te geven en het wordt zeker niet kinderachtig gevonden. Van mijn lief heb ik een poosje geleden dit kleurboek ‘Het boek der wonderen’ gekregen en ik ben er superblij mee! Dit lijvige kleurboek is een gebonden uitgave en sowieso al mooi om naar te kijken en daardoor is het bijna zonde om erin te gaan beginnen;-) Het boek telt maar liefst 300 kleurplaten en er hebben 14 illustratoren meegewerkt tot de totstandkoming ervan.

Het boek der wonderen

‘Neem de tijd, ga op een rustige plek zitten, adem langzaam in en uit, maak je hoofd leeg en laat je fantasie de vrije loop: dat zijn de enige instructies die we meegeven…..’ Je zult wonderbaarlijke ontdekkingen doen!

Nou dat belooft wat, de komende vakantieperiode ga ik er in ieder geval lekker mee aan de slag!

Deze mooie uitgave is verkrijgbaar bij de Bruna en kost €24,95

Succes met kleuren!

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00