Home Beauty Beauty Shopping November 2019 TKMaxx DMdrogisterij

Beauty Shopping November 2019 TKMaxx DMdrogisterij

by Debbie
3,8K views
Beauty Shopping TKMaxx

Beauty shopping is altijd leuk! Ik merk dat ik in de herfst en winter meer behoefte heb aan een nieuwe crème of parfum dan tijdens de zomermaanden. Daarom ben ik weer op beauty jacht gegaan 🙂

Favorite shopping by DM drogist en TKMaxx

Het is best gevaarlijk dat TKMaxx nu in Nijmegen is gevestigd. Regelmatig wip ik even naar binnen om een kijkje te nemen bij de beauty afdeling. Ik vind er altijd wel iets interessants en dingen die ik ook graag gebruik: een stukje natuurlijke zeep, serum of haarverzorging. Dit geldt ook voor de DM drogist in Duitsland, mooie werkzame producten met een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Mijn Beauty Haul

Wat heb ik zoal gekocht de laatste tijd? Op de bovenstaande foto staan alle producten die ik de laatste paar maanden heb gekocht. Het varieert van een haarserum tot ( meerdere ) gezichtscrèmes. De buitenste producten kocht ik allemaal bij TKMaxx, de crème in het midden heb ik gekocht bij de DM drogist in Duitsland. Met de klok mee zien we:

Dr. Ceuticals Hand De-Age Cream: Een hele fijne voedende handcrème van Dr. Ceuticals geschikt voor de oudere huid. Hij bevat een SPF15, helpt bij pigmentvlekken en gaat huidveroudering tegen.
Patyka lotus soothing face cream: Van oorsprong een ambachtelijk en natuurlijk huidverzorgingsmerk, geproduceerd in Frankrijk. Het merk bestaat al sinds 1929 en heeft mijn interesse. Deze crème is ontzettend fijn en ik kom er graag nog een keer op terug.
Argancare RICIN 10 in 1 leave-in hair repair: Na het wassen gebruik ik graag een ontwarrer. Deze ontward mijn haren en daarnaast helpt het tegen kroes. Tevens verzorgt hij mijn haarpunten. Deze leave-in bevat arganolie en keratine.
Nourish Refining Toning Mist: Na het reinigen van het gezicht is het prettig om de laatste restjes make-up of reiniger te verwijderen. Deze vegan Toning Mist is tevens vochtinbrengend en verkleint de poriën. Een aanrader!

Bronnley England Orchid Tripple Milled Soap: Wie mij een beetje kent weet dat ik elke dag zeep gebruik. Dit stukje zeep met zoete amandelolie en sheaboter ligt klaar om mee onder de douche te gaan. Heerlijk!
Percy & Reed London Hair Finishing Polish: Nog een fijn Brits beauty merk is Percy & Reed. Ik heb dit merk in Londen bij Marks & Spencers zien staan maar destijds niet gekocht omdat ik het te duur vond. Bij TKMaxx kocht ik het voor nog geen €6,00 en dat is zeer redelijk. Het kappersmerk weet hoe je mooi haar moet stylen en ook deze finisher doet wat het beloofd. Het maakt mijn haar minder statisch, geeft het een mooie glans en temt kroes en gespleten haarpuntjes.
Skin Up Moisturizing Cream, Rejunevate & Hydrate: Skin-up heb ik gekocht omdat de flacon er zo mooi uit zag. Dit merk is een drogisterij merk maar werkt erg goed. Er zit argan stamcellen en hyaluronzuur in en is zowel overdag als ‘snachts te gebruiken. Ook een aanrader voor wie een budgetvriendelijke crème zoekt voor de ouder wordende huid vanaf 40+.
Daytox Cell Repair Zelfregenrerende Gezichtscrème: Ik sluit af met nog een dagcrème die ik bij de DM in Duitslang heb gekocht. Het is ook een vegan crème die boordevol hyaluronzuur zit en de huid goed verzorgd. Niet meer en niet minder. De crème zit in een leuk bruin potje dat zo uit de apotheek zou kunnen komen. Heel erg leuk! Ook een aanrader uit deze lijn is de Daytox reininingsemulsie.

Wanneer je in de gelegenheid bent zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de beauty afdeling van TKMaxx, sowieso ben ik benieuwd naar wat jullie van mijn aankopen vinden of wat jij fijne producten vindt om te gebruiken.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00