Home Beauty Dermagiq Handcrème met honing

Dermagiq Handcrème met honing

by Debbie
7,4K views
Dermagiq

Wat ben ik blij dat ik Dermagiq handcrème gevonden heb! Al een hele tijd kamp ik met kloofjes aan mijn rechterhand die maar niet wilden herstellen en helen. Met als gevolg lelijke rode plekjes en droog uitziende huid.

Ik heb een beroep waarin ik veel met mijn handen werk en deze ook vaak moet wassen. Dat is op zich niet zo erg maar het dagelijks gebruik van irriterende stoffen en materialen maken mijn handen er niet beter op. Ik ben erg zuinig op mijn handen, omdat ik deze een visitekaartje vind en ook omdat ik mijn handen gebruik om kunst te maken. Daarom raakte ik ook een beetje bezorgd om de rode plekjes en zocht al lange tijd naar iets wat deze zou kunnen verhelpen. Ik heb meerdere handcrèmes geprobeerd maar met tot nu toe niet met het gewenste resultaat.

Afgelopen donderdag was ik even in de stad en ben naar de G&W winkel aan de Weverstraat gegaan. Deze winkel zit al zo lang in Arnhem dat ik goede hoop had dat ze mij wel goed zouden kunnen adviseren. En dat is ze gelukt! De eigenaresse adviseerde mij de handcrème van Dermagiq, een merk waarvan ik nog nooit had gehoord. Thuis gekomen ben ik meteen de handcrème gaan gebruiken en na een dag zag ik al een verbeterd huidbeeld.

DermagiqDermagiq en de kracht van honing
Dermagiq is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige, veilige, medische producten op basis van speciale honing. Door hun achtergrond bij de Universiteit van Wageningen hebben zij wetenschappelijke kennis omgezet in praktische en bruikbare producten voor alledaagse ongemakken en kwalen.
Honing wordt al sinds de oudheid ingezet bij wonden en huidproblemen. De laatste decennia hebben producten op basis van honing hun weg gevonden in de professionele, humane wondzorg (van Eijk en Groenhart, 2006). Het is daarom te verwachten dat producten op basis van honing in allerlei praktijken steeds belangrijker worden.
Dermagiq® Hand is een intensieve crème met honing voor de dagelijkse verzorging van droge en ruwe handen. De antioxidanten in honing brengen de huid tot rust en ondersteunen het herstel van kloven. Ondanks de toevoeging van honing ontstaat geen plakkerig gevoel, want de crème trekt zeer goed in de huid. De toevoeging van amandelolie en sheaboter beschermt de huid tegen uitdroging.
(bron: website www.Dermagiq.com)

Dermagiq Hand Hoe is de Dermagiq handcrème in het gebruik?
Ik gebruik de handcrème nu ongeveer een week en mijn huid is er echt op vooruitgegaan. De droogte is helemaal uit mijn handen verdwenen. (volgens de medewerkster van G&W heb ik last van winterhanden) en ook de plekjes op mijn vingerkootjes zien er wat minder fel uit. Ik hoop dat de heling de komende tijd nog doorzet want een paar gave handen vind ik toch wel fijn. Wanneer je dus last hebt van droge handen, kloofjes en winterhanden kan ik je deze handcrème echt aanraden! Dermagiq heeft naast deze handcrème ook andere medicinale crèmes in haar assortiment, producten voor de beschadigde huid en wondjes, o.a. bij eczeem, voor handen en voor de lippen. Dermagiq Intieme producten ondersteunen het herstel in de intieme zone. Ook heeft Dermagiq producten voor anale ongemakken en wondjes, voor het wassen van de intieme zone, en bij ongemakken in de intieme zone.

Een tube handcrème van 100ml  kost €9,95 , de overige producten, hun werking en alle werkzame ingrediënten staan uitgebreid beschreven op de website van Dermagiq.

Gebruik jij weleens huidverzorgingsproducten met honing?

Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

1 comment

Kissimmee car ins rates 7 juni 2017 - 12:36

Your work never ceases to amaze me. As many times as I’ve come to your site either for inspiration, or just to relax with a glass of wine and look at beautiful imagery, I am continually blown away by your work. And, again, as usual, your work on this wedding is gorgeous. Keep up the great work. You do the industry proud.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00