Home Beauty Unboxing Webshop Olijverie Facebook Winactie

Unboxing Webshop Olijverie Facebook Winactie

by Debbie
3,5K views
header olijverie

Een tijdje geleden deed ik mee met een winactie van webshop Olijverie op Facebook en ik won zo waar iets! Ik win eigenlijk nooit wat maar ben ook niet zo gevorderd in het deelnemen aan online winacties. Die gaan meestal aan mij voorbij.

Waarom mijn aandacht nu wel op deze winactie was gericht weet ik eigenlijk niet precies maar ik vond het flesje zo mooi. Ja zo simpel gaat dat nu eenmaal, ik ben dol op mooi en zorgvuldig vormgegeven merken. Het product dat ik kon winnen was een bodylotion met arganolie, in verschillende geuren verkrijgbaar. Ik weet nog dat ik zorgvuldig een geur uit heb gekozen namelijk Arabian Oud. Ik hou van de harsachtige houtige en warme geur van Oud en zie deze ook niet vaak terug in huidverzorgingsproducten, dit maakt de bodylotion helemaal speciaal natuurlijk.
Blij was ik dan ook dat ik een berichtje ontving mat de leuke mededeling dat ik een flacon bodymilk van Hammam El Hana had gewonnen. Normaal gesproken zal ik niet zo snel dit soort zaken delen maar ik vond de wijze waarop het cadeautje was verpakt zo de moeite waard dat ik er een blogpost aan wil wijden. Want ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, zo’n prachtig ingepakt pakketje geeft meteen een onuitwisbare eerste indruk!

Olijverie
Hammam el Hana Argan therapy bodymilk

Dit staat er op de website van Olijverie over deze bodylotion vermeld:
Bodylotion Arabian Oud uit de Argan Therapy Hamam lijn bevat speciale kruidenextracten die je huid voorzien van essentiële voedingsstoffen. Door regelmatig gebruik zal de huid gaan stralen en onderhoudt het de natuurlijke vochtbalans. Deze bodylotion heeft een zeer onderscheidende geur. Het is de natuurlijke geur van de hars van de Aquilaria (Eagle boom) en wordt beschouwd als een van de mooiste natuurlijke geuren! Daarnaast bevat het de wonderbaarlijke arganolie welke wordt verkregen uit de zaden van de Arganboom. Deze boom groeit alleen in het Zuid-Westelijke deel van Marokko in Noord-Afrika.

Olijverie Hammam el Hana

Ik ben erg blij met deze bodylotion, hij ruikt ontzettend lekker en blijft de hele dag een beetje op de huid aanwezig. Dat geeft mij altijd een fijn comfortabel gevoel. De geur is zacht en romig, wanneer je van een geparfumeerde bodylotion houdt zal je deze ook beslist waarderen. Een prettige bodylotion die elke dag gebruikt kan worden en zeker nu het buiten kouder wordt. De bodylotion is romig van textuur, smeert goed uit en trekt snel in de huid. Dit zijn ook fijne bijkomstigheden vind ik.

Olijverie Hammam el Hana
Ik gaf het aan het begin van deze blogpost al aan dat het pakketje echt supermooi was verpakt en dat er aan alles was gedacht. Ik hou heel erg van details en kan dus ook erg genieten wanneer in dit geval een webwinkel hier aandacht aan schenkt. Zo ontving ik nog een schattige reisverpakking van een conditioner uit dezelfde lijn en zat er nog een leuke bamboe pen in het pakketje. Super! In dit geval was het zeer de moeite waard om eens mee te doen met een winactie en heb ik ervan genoten.

Op de website van Olijverie vind je een enorm aanbod van natuurlijke beauty producten met olijfolie en afgestemde accessoires zoals Hamamdoeken en borstels. Een winkel waar je echt een fijn afgestemd cadeau kunt kopen van mooie merken. Wellicht een tip voor de komende feestdagen? Neem gerust eens een kijkje op de mooie website van Olijverie. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Dank je wel voor het lezen lovely’s,
Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00