Home Beauty Aken Beauty Shopping

Aken Beauty Shopping

by Debbie
9,3K views
Shopping Aken

Aken is een stad naar mijn hart. Een prachtig oud stadscentrum, mooie winkels en lekker eten. Shoppen in Duitsland is een van mijn favoriete bezigheden, op zoek naar nieuwe beauty producten. Ook nu kwam ik niet met lege handen thuis en ik wil daarom graag mijn aankopen met jullie delen.

Drogerie Rossmann

Wanneer ik in Aken of een andere stad ben waar drogisterij Rossmann is gevestigd, is het eerste wat ik doe daar naar toe gaan. Drogisterij Rossmann is een van mijn favoriete drogisterijen met vele leuke beauty merken. Het is altijd een verrassing met welke spulletjes ik weer naar buiten kom. In Aken hebben ze een zeer uitgebreide make-up afdeling met de reguliere bekende Duitse merken zoals Catrice en Essence maar ook andere leuke merken voor een zeer voordelige prijs zoals Rival de Loop en hun natuurlijke make-upmerk Alterra.

Bij de vestiging in Aken is ook het merk Revlon te koop. Het Amerikaanse cultmerk is nu ook de Duitse markt aan het veroveren. Veel bloggers en recensenten zijn lyrisch over dit merk dat Gwen Stefani als gezicht en muze heeft. Van Revlon kocht ik Revlon Colorstay Pressed Powder No830 Light-Medium, een Revlon Ultra Volume Mascara en de Ultra HD Gel Colour in kleurnummer 725 Sunset. Momenteel krijg je bij Rossmann op alle mascara’s een korting van 30%.

Revlon

Rival de Loop

De make-up producten van Rival de Loop Berlin vind ik heel erg goed. Ik ken het (budget) merk al veel langer maar het blijft mij verrassen. Van Rival de Loop kocht ik de Exceyeting Lashes mascara en een ander oogproduct: een eyeshadowstick in een matgrijze kleur. De make-up producten van Rival de Loop hebben mij nog nooit teleurgesteld en ik ben daarom ook erg benieuwd naar deze twee nieuwe aanwinsten.

Rossmann

Kneipp, een vertrouwd Duits merk

Tijdens de zomer heb ik nogal wat ‘huidprobleempjes’, ik word vaak door insecten gestoken en heb last van zonneallergie of warmtebultjes. Laten we voorop stellen dat mijn huid niet zo op de zomer is gesteld. (mijn humeur uiteraard wel) Om mijn huid een beetje te ondersteunen kocht ik Kneipp Intensive WiesenKrauter Crème. Ik heb deze crème al op mijn Facebookpagina gedeeld maar nogmaals wil ik deze crème graag aan jullie laten zien. De crème zit boordevol kalmerende en verzorgende plantaardige ingrediënten. En wat het belangrijkste is van deze allround crème is dat je het dus overal voor kunt gebruiken, zelfs voor je gezicht. Een fijne allroundcrème die je gerust mee kunt nemen op vakantie.

Kneipp

Swiss-O-Par Kokos Haarwax

Het laatste product dat bij drogisterij Rossmann in mijn winkelwagentje ging is deze haarwax met kokos. Volgens mij is deze wax ook in Nederland te koop. Ik ben benieuwd of deze haarwax fijn is in het gebruik en ga hem de aankomende tijd beslist testen.

Swiss-O-Par

Drogerie DM

In elke Duitse stad zijn een of meerdere DM drogisterijen te vinden. Ook ga ik regelmatig na mijn werk even over de grens boodschappen doen bij een DM drogist. Ik ben vooral fan de DM vanwege het dierenvoer en haar natuurlijke merk Alverde. In Aken kocht ik alvast voer voor mijn dieren en een blush van Alverde No10 Paradise Pink uit de limited edition Island Love.

Alverde

Muller, parfumerie en drogisterij

Wat een fantastische winkel is dit! Ik hou van deze parfumerie, drogisterij en warenhuis inéén! In Bocholt is het een van mijn favoriete winkels en ook in Aken kan ik geen bezoek overslaan. Ook nu kwam ik een heel leuk interessant make-up merk tegen waar ik nog niet eerder van had gehoord: Bell HypoAllergenic. Na wat speurwerk kom ik erachter dat dit een Pools beautymerk is dat volgens mij in Polen vrij groot is. Het bestaat uit twee verschillende make-uplijnen: Bell, de reguliere trendy lijn en HypoAllergenic, de hypoallergene lijn. Op zichzelf zegt mij deze term niet zo veel, maar voordat ik er meer over kan zeggen ga ik eerst de producten die ik heb gekocht uitgebreid testen en onderzoeken. Ik nam van dit merk een Powder Lipstick, Long Volume Mascara en Mat&Cover Make-Up mee.

Aken Shopping

Kneipp ReVital producten

Nergens is het Kneipp assortiment zo uitgebreid als in Duitsland. Er zijn in Duitsland meer producten verkrijgbaar dan in Nederland en bij Muller kwam ik deze nieuwe ReVital lijn van Kneipp tegen. Deze ReVital lijn bestaat uit producten met daarin 5 hoogwaardige plantaardige oliën van Avocado, Saffloer (Distelzaadolie), Teunisbloem, Amandel en Vlierbessen. Dat klinkt goed, niet? Ik kon de verleiding niet weerstaan en kocht de bodylotion en een bijpassende zeep.

 

Kneipp ReVital

Sleek, Candy Tint Balm

Ik gebruik het liefste elke dag een lipstick en dan graag een matte variant. Helaas worden mijn lippen daar soms wat droog van. Afwisseling is best goed dus kocht ik een gekleurde lippenbalsem van Sleek. De Candy Tint Balm belooft een voedende en hydraterende werking te hebben. Het bevat Jojoba olie, vitamine A, C en E en heeft een lichte glans.

Sleek

Autrepart Biokosmetiek Aken

Wanneer je in Aken bent mag een bezoek aan deze winkel niet ontbreken. Zeker wanneer je van bijzondere natuurlijke cosmeticamerken houdt of de geurproducten van Lampe Berger. Het is beslist geen winkel waar je even snel binnenwipt want daarvoor is het te speciaal. De eigenaresse heeft veel verstand van zaken maar is wat moeilijk benaderbaar. Van mijn favoriete Italiaanse merk L’Erbolario nam ik 2 zeepjes mee. Heerlijk!

Shopping Aken

Duitsland, shopping walhalla

In Aken kun je je geld wel kwijt. Want naast de vele drogisterijen en parfumerieën zijn er ook nog fijne biologische winkels waar je veel gezonde dingen kunt kopen. Voor de Fashionliefhebbers zijn er genoeg inspirerende boetieks en warenhuizen waar je je hart op kunt halen. Op elke hoek van de straat kun je heerlijke Duitse broodjes nuttigen of lekker genieten van een frühstück of glaasje witte wijn. Combineer de flamboyante en bourgondische levensstijl met het prachtige historische centrum en je hebt een stad waar het ook in de zomer heerlijk toeven is. Aken is een fijne overzichtelijke stad en ik hoop dat ik snel weer terug mag komen. Ik hoop dat mijn aankopen jullie ook op ideetjes hebben gebracht en mochten jullie vragen hebben dan hoor ik deze natuurlijk graag!

With Love Debbie

 

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00