Home Beauty Aloë Plus Lanzarote & Rosehip oil gezichtscrème

Aloë Plus Lanzarote & Rosehip oil gezichtscrème

by Debbie
4,4K views
Aloë Plus Lanzerote header

Aloë Vera, ook wel ‘wonderplant’ genoemd heeft veel helende eigenschappen. Ik hou wel van producten met Aloë Vera, want vaak zijn deze zacht en verzorgend voor mijn huid. Ik mocht een gezichtscrème testen met daarin niet alleen extracten van het ‘wonderplantje’ maar ook nog een favoriet ingrediënt van mij: rozenbottelolie.

Lanzarote een Aloë Vera paradijs

Op het eiland Lanzarote groeien Aloë Vera planten talrijk. De vulkanische grond houdt weinig vocht vast en daardoor is landbouw lastig. Het verbouwen van cactussen en Aloë Vera planten lukt daarentegen wel goed omdat zij weinig water nodig hebben en goed groeien in een warm klimaat. Klinkt heerlijk vinden jullie ook niet? De producten van Aloë Plus Lanzarote worden op het eiland zelf geproduceerd en mocht je nog meer willen weten over Aloë dan kun je ook nog naar het Aloë Vera museum.

Aloë Plus Lanzerote Aloë Vera, een natuurlijke huidverzorger

Iedereen kent wel de Aloë Vera plant met het stevige puntige uiterlijk. Van oorsprong is het dus een woestijnplant. De Aloë Vera-plant bestaat voor zo’n 99 tot 99,5% uit water. Het overige gedeelte van de plant zou het effectieve gedeelte van de plant bevatten, waar zo’n 75 verschillende stofjes in zitten. Vitamines, mineralen, suikers en enzymen. De gel die zich in de bladeren bevindt kan puur op de huid worden aangebracht maar wordt ook in veel huid- en haarverzorgingsproducten verwerkt.

Aloë Plus Lanzarote & Rosehip oil gezichtscrème

Het doel van deze crème is het verouderingsproces tegen te gaan en de elasticiteit van de huid te herstellen. Overdag heeft de huid veel te lijden door tal van omgevingsfactoren zoals koude, warmte en vervuiling. De rozenbottelcrème gaat rimpelvorming tegen en hersteld daar waar mogelijk.

De crème bevat:

  • Sunscreen: adequate bescherming tegen uv stralen van de zon.
  • Aloë Vera: verzachtend, hydraterend en cel vernieuwend.
  • Vitamine E: anti radicalen.
  • Rozenbottel olie: Natuurlijke rimpel hersteller.

Een goede basis voor mijn make-up 

De crème heeft een fijne zachte textuur en trekt snel in de huid. Daarna voelt de huid heel zacht aan en lijken de zachte lijntjes gevuld. De licht fruitige geur is heel aangenaam. Ik gebruik de crème als een dagcrème en het bevalt mij heel erg goed. Het is een prima basiscrème voor mijn make-up en laat mijn huid er gezond en verzorgd uit zien.

Aloë Plus Lanzerote

Tenslotte de ingrediënten: De Aloë Vera en de Rozenbottelolie staan ongeveer in het midden van het ingrediëntenlijstje. Dit betekent dat er een niet zo’n grote hoeveelheid van deze stofjes in deze crème zit. Ik vind dit niet zo’n probleem want de prijs en kwaliteitsverhouding is prima. Het is een goede crème die de huid vooral tijdens dit koude weer intensief verzorgd.

De rozenbottelcrème is verkrijgbaar bij www.aloeveraverkopen.com en kost €17,95 voor 100ml.

Gebruik jij graag producten met Aloë Vera?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00