Home Beauty Budget beauty shoppen Lidl en Turkse winkel

Budget beauty shoppen Lidl en Turkse winkel

by Debbie
11,3K views
Lidl Budget Beauty

Vlakbij mijn werk zit een klein winkelcentrum waar ik best graag kom. Het winkelcentrum staat in een multiculturele wijk en ik vind het er gezellig.

In dit winkelcentrum is ook een Turkse supermarkt waar je lekkere etenswaren kunt kopen. Het leuke aan het winkelen in deze supermarkt is dat ik regelmatig aparte dingen tegen kom die ik nog niet ken.

Tegenover de Turkse supermarkt is de Lidl, en op weg naar huis ga ik daar ook nog eventjes boodschappen doen. Ik kom er voor de dagelijkse boodschappen maar ja, zoals het weleens vaker bij de Lidl het geval is vallen me ook leuke aanbiedingen op. Het budgetmerk Cien wordt steeds uitgebreider (inmiddels heeft dit merk ook make-up), en heeft het huidverzorgingsproducten in haar assortiment.

Haci Sakir Zeep

Na werktijd relaxed boodschappen doen

Ik heb bij de Turkse supermarkt en de Lidl lekker geshopt. Bij de Turkse supermarkt kocht ik tapas en twee pakken zeep van het merk Haci Sakir. Een budgetmerk dat in Turkije populair is maar die ik nog niet kende. Ik heb inmiddels een stuk zeep uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik deze erg lekker vind! Het is een flink blokje zeep van 150gram, het ruikt lekker naar rozen en geeft een flink romig schuim. Ik heb twee pakken gekocht dus ik had ook al de stille hoop dat de zeep mij best zou bevallen. Voor de prijs hoef ik het zeker niet laten liggen want voor €2,25 heb ik 700gram (vier stukken) zeep dus schoon blijf ik de komende tijd wel.

Lidl Bodygel

Blij met mijn bijna anderhalve kilo zeep op naar de Lidl!

Bij de Lidl maakte mijn hart ook een sprongetje want daar zag ik de bodygel staan die ik bij Jojan Vlogt had gezien. Het parfum van deze bodygel moest geweldig zijn dus er verdween een exemplaar in mijn mandje. Gelukkig is het geen pure gel maar een gelcréme want anders had ik hem niet gekocht, ik hou niet van gel voor op mijn lijf, maar dat terzijde. Nog een leuke bijkomstigheid is dat de bodygel een klein lief glittertje bevat, dus dat doet het nog goed tijdens deze nazomer.

Cien olijfolie creme

Bij het schapje huidverzorging viel mijn oog op de Cien intensieve vochtinbrengende crème met olijfolie. Mijn eerste gedachte was: ‘dat zal wel niet veel zijn’. maar nadat ik het ingrediëntenlijstje had gecheckt viel ik bijna achterover. Zoveel olijfolie in deze budget crème had ik toch niet verwacht. Want naast water en glycerine staat olijfolie op de derde plaats van dit lijstje, mooi toch? Ik ga de komende tijd deze gezichtscrème uitgebreid testen dus inhoudelijk kom ik er nog op uitgebreid op terug.

Lidl Handzeep

Terwijl ik bijna klaar was met het boodschappen doen zag ik leuke kleurige flesjes in het schap staan. Het waren handzeepjes met “vergeten” planten en dat vond ik zo origineel bedacht! Ik koos voor de Angelica variant en ben erg benieuwd hoe deze ruikt. Angelica is Engelenwortel en dat is een oude plant die al eeuwenlang voor vele geneeskrachtige doeleinden wordt gebruikt. Heel erg leuk!

Helaas heb ik van de spulletjes die ik heb gekocht het bonnetje niet meer maar ik weet dat ze ongeveer twee a drie euro per stuk kosten. Ik ben ook benieuwd wat jullie van de gekochte producten vinden en of jullie weleens bij deze winkels boodschappen doen. Tot de volgende keer!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

3 comments

Robin Valentine 18 september 2016 - 18:55

ik ben benieuwd hoe die gezichtscréme bevalt! wel goed dat er zoveel olijfolie in zit.

Reply
Debbie 19 september 2016 - 05:14

Hallo Robin, ik ben de gezichtscrème aan het testen 🙂

Reply
http://kfzversicherungpro.info/ 15 mei 2017 - 02:15

As Charlie Sheen says, this article is “WINNING!”

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00