Home Happiness Kringloop Twello & Biologische Appeltaart

Kringloop Twello & Biologische Appeltaart

by Debbie
10,5K views
Kringloop Twello

Shoppen bij de Kringloop, gelukkiger kun je mij niet maken. Ik heb weer een leuk adresje gevonden. De Kringloop in Twello is vooral tijdens de zondagen mijn favoriete adres voor een goede dosis Kringloopgeluk.

Kringloop Twello

Een tijd geleden werd ik door een collega getipt of ik weleens bij de Kringloop in Twello was geweest. Tenslotte ben ik regelmatig in de buurt van Twello en omstreken te vinden. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en nu is het zelfs mijn favoriete plek om op een mooie zondag naar toe te fietsen.

Kringloop Twello ligt net buiten het centrum van Twello op een klein industrieterrein en is heel makkelijk te bereiken. Zoals gezegd ga ik er altijd op de fiets naar toe maar je kunt er ook prima je auto parkeren.

Kringloop Twello Kleding

Duurzaamheid en bewust ondernemen

Naast de leuke spullen die je bij Kringloop Twello kunt vinden is het ook een leer en werkbedrijf voor mensen met een (lange) afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is natuurlijk fantastisch en kan voor veel mensen een opstap zijn voor een reguliere baan in de maatschappij. Het organiseren en beheren van een Kringloop is veel werk. De activiteiten zijn afgestemd op de vaardigheden die iemand moet aanleren en kan variëren van etiketten plakken tot en met het runnen van een hele afdeling. Er zijn veel verschillende producten en deze moeten allemaal de weg naar het schap en naar de consument vinden. Bij Kringloop Twello vind je kleding, schoenen, aardewerk, servies, meubels, kinderkleding, boeken en nog veel meer om allemaal op te noemen.

Kringloop Twello Koffie & Taart

Biologische heerlijkheden

Maar niet alleen voor leuke spullen ga ik naar Twello. De koffie en de biologische taarten zijn erg lekker! In de weekenden wordt er ook biologische soep gemaakt die je gepresenteerd krijgt met een broodje en zelfgemaakte kruidenkaas. De koffiehoek ziet er gezellig uit maar mijn favoriet is toch wel het tuintje waar je rustig en op je gemak kunt genieten van al het lekkers.

Kringloop Twello Tuin

Kringloop Twello Biologische Appeltaart

De meubels en accessoires van de koffiehoek en de tuin zijn allemaal te koop. Ik heb een keertje meegemaakt dat tijdens het koffiedrinken alle tuinmeubels om ons heen werden weggehaald omdat ze waren verkocht. Dit gebeurd natuurlijk niet zo vaak maar het is wel een vreemde gewaarwording. Gelukkig hadden wij ons tafeltje nog!

Kringloop Twello kleding

Kringloop Twello Schoenen

Kleding en schoeisel

De kleding is van zeer goede kwaliteit en betaalbaar. Ook is er een ruime keuze aan schoeisel die er ook heel erg netjes uit zien. Aan een speciaal rek hangt de kleding die nieuw binnen is gekomen. De collectie wisselt razendsnel, en wil je een leuk item scoren dan moet je regelmatig even tussen de rekken snuffelen. De kleding hangt op kleur en op maat.

Kringloop Twello Rieten Manden

Twee etages Kringloopgeluk

Kringloop Twello heeft naast de grote ruimte beneden ook nog een bovenverdieping waar je ook allerlei interessante dingen kunt vinden. De rietafdeling vind ik altijd erg leuk en de oranje mand links in het midden is nu van mij! Het is een ambachtelijk handgemaakte mand uit Terschelling. Het originele logo zit er nog aan. Hij heeft een mooie plek bij mij in huis gekregen. Ik denk dat ik hem bekleed met plastic en er een plant in zet.

Kringloop Twello Kringloopgeluk

Kringloop Twello Boeken

Ook voor Boekenwurmen

Op de achtergrond zie je de sportkleding en een fragment van de uitgebreide boekenafdeling, ook altijd een leuke plek om even rond te snuffelen. Alles staat netjes op onderwerp in de kasten. Ik kocht er oude vintage Burda’s uit de jaren 70. Gaaf!

Word jij ook zo gelukkig van een bezoekje aan de Kringloop? Ik kan je deze kringloop echt aanraden. Vooral de combinatie shoppen en koffie met wat lekkers is wat mij betreft het ideale uitje. En het leuke is dat Kringloop Twello ook op zondag is geopend. Dus ben je een keertje in de buurt onthoud dan dit adresje.

Adres: Koppelstraat 57, 7391 AK Twello

Veel Kringloopplezier toegewenst!

Handtekening World of Bliss

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00