Home Beauty Moroccanoil Moisture Repair Shampoo en Conditioner

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo en Conditioner

by Debbie
5,9K views
Moroccan oil

Vandaag wil ik het graag hebben over mijn favoriete shampoo en conditioner en waarom ik deze zo fijn vind.

Ik ben altijd op zoek naar een fijne en op mijn haar afgestemde shampoo en conditioner maar heb deze  lange tijd niet kunnen vinden. Ik heb vorig jaar zomer eens de gok gewaagd en het dure merk Moroccanoil besteld en ja, ik ben eraan verknocht. Inmiddels ben ik met mijn derde fles shampoo begonnen. Nu kun je nagaan hoe lang je ongeveer doet met één fles en dat deze beide producten beslist de moeite van het geld waard zijn. Waarom dit zo is ga ik nu proberen te beschrijven.

Voedende antioxidantrijke arganolie

Ooit begonnen met een revolutionaire product op basis van arganolie is dit merk binnen tien jaar uitgegroeid tot een volledige lijn haar-en huidverzorgingsproducten. Moroccanoil is een highend en iconisch merk binnen de beautywereld en heeft al diverse prijzen mogen ontvangen. Het parfum dat Moroccanoil voor haar producten gebruikt is een mix van kruidige amber en bloemen. Wanneer je een keer een shampoo hebt gebruikt van dit merk zul je deze geur onmiskenbaar herkennen.

Moroccanoil

Zoals ik al beschreef heeft Moroccanoil verschillende haar- en stylingsproducten en sinds kort is daar ook een lichaamsverzorgingslijn aan toegevoegd. Deze heb ik (helaas) nog niet geprobeerd maar ben daar ook erg benieuwd naar.

Moroccanoil

Een weldaad voor mijn haar, echt waar!

Moisture repair shampoo maakt haar dat is beschadigd door kleuring, chemische bewerkingen of styling met hitte weer gezond. Dit dankzij de zeer geconcentreerde formule, die rijk is aan arganolie met antioxidanten, heropbouwende keratine en vetzuren. Deze ingrediënten herstellen beschadigd haar, de elasticiteit en vochtbalans en maken het haar beter handelbaar. Veilig voor gekleurd haar. Vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen.

Moisture repair conditioner
herstelt haar dat is beschadigd door kleuring, chemische bewerkingen of styling met hitte. Door de zeer geconcentreerde formule, die rijk is aan arganolie met anti-oxidanten, herstellende keratine en vetzuren wordt je haar weer gezond. De conditioner voedt en versterkt het haar, maakt het beter behandelbaar en herstelt de vochtbalans. Veilig voor gekleurd haar. Vrij van sulfaten, fosfaten en parabenen.

De shampoo ruikt erg lekker naar de specifieke Moroccangeur en schuimt goed. Ik vind het wel een prettig gevoel wanneer een shampoo lekker schuim geeft. Na het wassen gebruik ik de bijbehorende conditioner en deze laat ik een aantal minuten inwerken. Wanneer je een shampoo van dit merk gebruikt raad ik een conditioner aan omdat het haar na het wassen wat stroef kan aanvoelen. Na het wassen is mijn haar glad en ziet het er glanzend en gezonder uit. Ik ben erg blij met dit duo en kan het beslist aanraden wanneer je gewoon je haar goed wilt verzorgen.

De shampoo & conditioner kosten voor 250ml €25,40 per stuk. (adviesprijs)

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00