Home Happiness TKMaxx opent haar deuren in Amsterdam Osdorp

TKMaxx opent haar deuren in Amsterdam Osdorp

by Debbie
4,8K views
TK Maxx Amsterdam

Terwijl ik dit artikel schrijf zit ik met een gelukzalige glimlach achter mijn laptop, in de trein op weg naar huis. De reden hiervan is dat ik vanavond bij de pre-opening van TKMaxx, mijn favoriete winkel van dit moment mocht zijn. Maar dat was niet alles, nee, ik mocht ook nog eens honderd euro besteden! Ja, echt waar, toen ik de uitnodiging  voor dit event ontving sprong ik ook echt een gat in de lucht. Buiten dat events altijd erg leuk zijn om te bezoeken vond ik deze uitnodiging een echte kers op de taart.

TK Maxx Interieur Een unieke manier van shoppen

TKMaxx is een retail bedrijf en heeft vestigingen wereldwijd, in Nederland zijn op dit moment vijf vestigingen en er komen er in de toekomst vast nog veel meer bij! TKMaxx heeft slimme inkopers in dienst die een neus hebben voor de laatste fashion trends, en uitgebluste merken zul je er dan ook niet snel vinden. Bij TKMaxx is het altijd een verrassing wat je tegenkomt, van de meeste producten is er dan ook maar één stuk of één paar verkrijgbaar. Voor de lingerieafdeling geldt dit overigens niet, daar kun je nog meerdere maten tegenkomen. Maar dat maakt het winkelen bij TKMaxx ook zo leuk! Een uniek item vinden dat niemand anders heeft is toch veel leuker dan mee gaan met de massa. Denk niet dat je bij TKMaxx budget merken tegen zult komen, integendeel, vele niche en populaire high-end merken liggen in de schappen.

TKMaxx

Fashionable items worden verkocht tot wel zestig procent of meer van de normale verkoopprijs, wanneer je op de prijskaartjes in de winkel kijkt staat dit ook keurig omschreven.

Shoppen voor het hele gezin

Bij TKMaxx kun je shoppen voor dames-en herenkleding, kinder-en baby kleding, beauty, wonen en nog veel meer.
We werden welkom geheten door een zeer aardige PR manager die ons in het kort wat meer vertelde over het concept, de visie en missie van TKMaxx. En daarna mochten we shoppen! Ik heb tijdens het shoppen een aantal foto’s gemaakt van de winkel, de nadruk ligt op de beautyafdeling, dat moeten jullie mij maar niet kwalijk nemen:-)

TK Maxx Beauty Een waar beautyheaven

Ik bleef lang bij de beautyafdeling hangen want alles zag er zo nieuw en fris uit! Ik kom vaker bij de TK en dat ben ik echt niet gewend. Van dit moment heb ik dan ook even genoten en de tijd genomen om alles rustig te bekijken. Er stonden mooie merken bij zoals Illamasqua, MAC, CIATE en BareMinerals, een merk waar ik best fan van ben.

TK Maxx Skin
De producten staan netjes in de schappen uitgestald. Helemaal ‘vers’ en met een hoog hebberigheidsgehalte.

TK Maxx Ook aan de heren is gedacht.

TK Maxx Stationary
Ik hou heel erg van stationary, notitieboekjes en ik kan er geen genoeg van krijgen, en uiteraard heb ik een mooi boekje uitgekozen.

TK Maxx Jurkjes Jurkjes, heel veel jurkjes!

TK Maxx Home Woonaccesoires, je kunt het zo gek niet bedenken. Unieke stukken en van een erg mooie kwaliteit.

Het was een unieke ervaring om te worden uitgenodigd voor een avondje shoppen! Ik ben het PR bureau dan ook erg dankbaar en ga zeker door met het delen van mijn passie voor TKMaxx. Wanneer je in de gelegenheid bent zou ik zeker eens een keer een kijkje gaan nemen bij een vestiging bij jou in de buurt. Ik hoop dat er binnenkort ook vestigingen worden geopend in mijn regio. Ik heb in ieder geval de PR manager getipt dat ik nog wel een pand in Arnhem weet waar TK Maxx ontzettend goed in past. Ik hoop dat ze dit in haar gedachten mee neemt.

De TKMaxx winkels zijn gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Groningen, Eindhoven, Heerlen en nu ook in Amsterdam!

In een volgend blog laat ik jullie mijn goodies zien die ik tijdens deze avond heb uitgekozen. Stay tuned zou ik dus zeggen.

Ken jij TKMaxx en wat zijn jou favoriete shoppingitems?

With Love Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

Lesley 3 mei 2017 - 09:54

Wat een leuk verslag! Ik was er ook en heb echt genoten van de avond en de prachtige winkel! Ben benieuwd wat jij gekocht hebt.

Reply
Debbie 3 mei 2017 - 13:43

Dag Lesley, Dank je wel voor je reactie, ja, het was een heel erg leuke avond. Ik zal binnenkort een artikel besteden wat ik allemaal heb gekocht.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00