Home Journey World of Bliss Love the Journey #4

World of Bliss Love the Journey #4

by Debbie
6,7K views
Header Love the Journey

Hallo lovely’s, daar ben ik weer met een Love the Journey, de dagen vliegen voorbij en ik vond het wel weer eens tijd worden voor mijn dagboek van dit weekend.

Vrijdag, de dag met donderwolken

Oef, wat begon de dag stroef. Of het nu aan het donkere weer lag of niet, ik had wat donderwolkjes om mij heen hangen. Gelukkig klaarde mijn slechte humeur in de loop van de dag op en kon ik toch redelijk van mijn vrije dag genieten.
Vandaag ben ik druk geweest met bloggen, het huishouden en het verzorgen van mijn dieren.

Absolution Creative Apothecary Journey Donderdagavond heb ik een aantal foto’s gemaakt voor een artikel dat ik graag wilde posten. Onlangs ben ik uitgenodigd bij het hoofdkantoor van Absolution in Apeldoorn en mocht ik deze producten testen. Ik ben inmiddels heel erg fan en wilde dit graag in het artikel weergeven. De foto die hierboven staat kwam niet door mijn keuring heen, de veertjes vond ik te ‘geposeerd’ en nep overkomen. Wat betreft productfotografie houd ik van zo min mogelijk poespas.

Panama Jack Vera Journey Joepie! Aankomende week worden er zomerse temperaturen verwacht. Wanneer het warm is draag ik graag sandalen en ik ben helemaal weg van sandalen van het merk Panama Jack. Ik heb dus deze besteld, ze heten Vera en zijn in de kleur Taupe. De sleehak vind ik erg leuk en het witte zooltje staat lekker sportief. Ik ben erg benieuwd hoe deze mij zullen staan.

Pioenrozen Journey Omdat ik zulke slechte zin had heb ik mij getrakteerd op knalroze pioenrozen, een van mijn favoriete bloemensoorten. Door er naar te kijken werd ik toch wel weer een stukje vrolijker.

Flow Magazine Journey Het zonnetje begon aan het einde van de middag te schijnen en dook ik nog even de tuin in met de special van FLOW. Ik mag graag wat rondneuzen in deze speciale editie om inspiratie op te doen. De woonspecial vind ik erg leuk omdat er fijne rommelige huizen in staan en dat er wordt gezegd dat veel spullen helemaal niet erg zijn. Fijn, een magazine naar mijn hart.

Zaterdag, gezellig overwerken en kuieren in Nijmegen

Zaterdagochtend moest ik weer vroeg op om naar mijn werk te gaan. Ik werk in Nijmegen en heb een fietsje op het station staan. Na het werk ben ik nog even de stad in gegaan om te winkelen.

Nijmegen Sostrene Journey In Nijmegen is er sinds een poosje een vestiging van Sostrene Grene aan de Ziekerstraat en ik vind het een leuke inspirerende winkel. Vooral voor crafters is er een groot aanbod maar sowieso kun je er leuke spulletjes kopen. Ik heb er leuke labeltjes gezien maar heb niks gekocht.

Nijmegen WAAR JourneyAan de overkant van Sostrene Green zit WAAR, een soort van wereldwinkel met allerlei fairtrade cadeau artikelen. Ik moest even deze schoonmaakspullen op de foto zetten omdat ik voor beide merken heb geblogd. Fijn dat het zo goed met ze gaat.

Nijmegen Journey Even een kiekje van een paar hippe winkeltjes aan de Stikke Hezelstraat, een van de leukste steile straatjes van Nijmegen. Toen ik de foto aan het bewerken was zag ik een wat vreemde meneer op de foto. Zijn houding is wat raar maar ik vermoed dat hij op zijn mobiel zat te kijken. Haha!

YoghurtBarn Journey Ik had mijn zinnen gezet om yoghurt te eten bij Yoghurt Barn aan de Lange Hezelstraat. Of het nu kwam dat ik in mijn eentje was, ik vond het allemaal wat tegenvallen en erg duur. Ik ben een fan van het eerste uur maar vond het niet zo lekker dit keer. Jammer. Ik betaalde voor een cappuccino en een (medium) yoghurt iets meer dan €9,00.

Zondag, tuinieren en plannen maken

Pioenrozen JourneyDe pioenrozen die ik vrijdag heb gekocht worden steeds mooier en dit exemplaar moest op de foto. Het zonnetje kwam er een beetje door en ik besloot om lekker in de tuin te gaan werken. Er moesten nog een paar planten in de tuin worden gezet en dat kon ik vandaag dus mooi eventjes doen.

Buiten Katten JourneyWanneer ik in de tuin aan het werk ben vinden mijn katten het heerlijk om bij mij in de buurt te zijn. Op de foto staan Toon en Billy, beide rode katers. Afgelopen nacht wilde ik Toon naar buiten zetten maar had ik per ongeluk Billy vast die mij vervolgens met verbazing aan keek. Toon kan ‘s nachts nog weleens aan de slaapkamerdeur krabben.

Planten Buiten Journey Mijn tuin is nog lang niet op orde en het bankje op de foto moet opnieuw geschilderd worden. Een lange tijd heb ik het tuinieren niet meer zo leuk gevonden maar sinds deze lente is het plezier gelukkig weer terug. Ik houd een beetje van een vintage, brocante look en probeer leuke plekjes in de tuin te creëren. De overige paar planten die ik had gekocht staan nu ook gelukkig in de tuin. Ik groef nog een skeletje (het kopje) van mijn cavia op, deze laat ik maar niet aan jullie zien. Ja, er liggen wat beestjes in mijn tuin begraven.

Journey Tuin Regen
En toen ging het regenen, de was hing net lekker buiten te drogen. Toon de rode kater kijkt het nog eventjes aan. Terwijl ik deze Journey schrijf is het zondag aan het einde van de middag. Ik heb niet zoveel activiteiten op het programma, wat lezen en televisie kijken. Ik moet nog een aantal dingen voorbereiden voor de dag van morgen en in mijn hoofd ben ik plannen aan het maken. De aankomende week wil ik graag mijn bohemian slinger afmaken en hoop ik dat er materialen worden bezorgd voor de sieraden die ik wil gaan maken. Plannetjes genoeg dus!
Ik wens jullie alvast een hele fijne week toe en ik ben benieuwd naar jullie plannen, laat gerust een berichtje achter.

With Love Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00