Home Happiness Boekentip: The Selby Is In Your Place

Boekentip: The Selby Is In Your Place

by Debbie
5,9K views
The Selby Is In Your Place

Wat is er niet leuker dan bij iemand anders binnen kijken? Met deze gedachte in zijn achterhoofd begon Todd Selby, ontwerper en illustrator in 2008 zijn blog www.theselby.com waarin hij foto’s publiceerde die hij maakte van zijn vooral creatieve en eigenzinnige vrienden. Zijn blog werd in korte tijd zo’n enorm succes dat hij happy few van over de hele wereld mocht fotograferen.

Zo portretteert Todd Selby in zijn boek onder andere: Karl Lagerfeld, Christian Louboutin, Erin Wasson en Helena Christensen in hun appartementen, huizen, studio’s en kantoren.

The Selby Is In Your Place Todd wil met zijn foto’s de persoonlijke stijlen van de geportretteerden in hun privé omgeving laten zien. Omdat het creatieve mensen betreft zijn de beelden kleurrijk en zeer gevarieerd. Ik raak niet uitgekeken! Ik vind het een verademing om deze eigenzinnige interieurs en aparte stijlen te zien.

Selby In het boek heeft Todd Selby elk profiel voorzien van zijn eigen illustraties en geeft hij een originele uitleg over de context waarin deze mensen wonen. Ik hou enorm van zijn ogenschijnlijke nonchalante stijl maar waarin toch alles perfect lijkt te kloppen.

The Selby Wanneer je van styling, inspirerende interieurs en eigenzinnige mensen houdt is het boek The Selby Is In Your Place een enorme aanrader. Ik word er in ieder geval enorm vrolijk van! Het boek The Selby Is In Your Place is verkrijgbaar bij de betere boekhandel en bij Bol.com voor €21,99.

With Love Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00