Home Happiness World of Bliss Love the Journey #2

World of Bliss Love the Journey #2

by Debbie
6,6K views
Love the Journey

Goedemorgen lovely’s! Op de een of andere manier lukt het mij niet om Love the Journey waarin ik jullie een kijkje in mijn leven geef op tijd te publiceren. Ik ben zo druk op dit moment, ik hoop dat jullie mij dit kunnen vergeven 😉

Ik heb een heel fijn weekend gehad, met heel veel zon en activiteit en ik hoop jullie ook. Wederom heb ik veel foto’s gemaakt van allerlei dingen die ik heb gedaan en hoop dat jullie dit leuk vinden om te zien. Het weekend was gevuld met het werken voor mijn blog, dat inmiddels behoorlijk aan het groeien is en ik ben zondag op de fiets naar Arnhem geweest.  Het centrum van Arnhem wordt steeds leuker vind ik, ook al zijn er veel projecten die nog niet klaar zijn, het ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Ik ben benieuwd wat jullie weer van mijn ‘dagboek’ vinden,  laat gerust een reactie achter, dat wordt erg gewaardeerd! Hier komen de beloofde foto’s.

Vrijdag, stoffenmarkt, Healthbox en Toon de rode kater

Diary Toon de rode katerDaar is ie weer! Het was weer een gebroken nachtje door Toon de rode kater. Hij moest mij zo nodig de hele nacht wakker houden door voortdurend aan de deur te krabben of door bovenop mij te liggen en luid te spinnen. Wanneer ik gebroken uit mijn bed komt gaat meneer slapen. Ik denk dat dit heel herkenbaar is voor andere kattenvrouwtjes. Maar soms kan ik hem wel achter het behang plakken.

Vrijdagmarkt Arnhem Ik vind het erg leuk om vrijdags naar de markt in Arnhem te gaan! Ik koop graag stoffen voor mijn jurkjes die ik wil naaien en ook voor mijn werk heb ik regelmatig stoffen nodig. De markt in Arnhem is tijdelijk verplaatst en daardoor ziet het er eventjes anders uit. Maar ik vind de markt op deze plek wel fijn en overzichtelijk. Op de foto zie je op de achtergrond de kerk, deze staat al een lange tijd in de steigers. Er zijn veel leuke ontwikkelingen in Arnhem, zo krijgt het kerkplein een facelift, met de komst van het Filmhuis en stroomt er binnenkort een beekje door de stad. Rondom het kerkplein zie je een opkomst van veel horeca, erg gezellig vind ik dat.

World of Bliss

Ik ben geslaagd op de markt! Ik heb ontzettend mooie batik stoffen gekocht waarvan ik op het werk vlaggetjes ga maken.
De vrijdag besteed ik verder weer aan het werken voor mijn blog en maak foto’s voor de review van Dr. Pierre Ricaud. Ik heb daarvan zulke prachtige make-up producten mogen ontvangen. Het fotograferen van make-up neemt altijd veel tijd in beslag en ik ben er ook de verdere dag mee bezig.

Dr. Pierre Ricaud

Zaterdag, lummelen, Healthbox, schoonmaken en een hartige taart bakken

Ik had grootse plannen voor de zaterdag maar ik kwam niet op gang, ik denk dat jullie dit ook wel herkennen. De zaterdag gevuld met schoonmaken, boodschappen doen en voor het avondeten een hartige taart bakken. Ik vind op zijn tijd een hartige taart erg lekker maar kom er niet aan toe om deze te bakken. Vandaag had ik de geest en ben ‘s avonds aan het kokkerellen geslagen. Ik heb wel wat vergeten (de sausmix) maar dat mocht de pret niet drukken, hij was heerlijk!

Love the JourneyIk ontvang ook voor de eerste keer de Healthbox. Ik heb een rare gewoonte wat betreft pakketjes, deze kan ik rustig een paar dagen ongeopend in de kamer laten staan. Een beetje vreemd is het wel.

HealtboxOndanks het heerlijke weer liggen mijn katjes altijd graag op bed. Ik vind het altijd fijn om naar slapende katjes te kijken, het maakt mij rustig.

katten op bed
Zondag een zomerse dag, terras van Rose’s en een beetje tipsy

Wat was het zondag heerlijk weer! Ik vind het op een zondag altijd erg leuk om samen met mijn lief even richting het centrum van Arnhem te fietsen. Een beetjes shoppen en gezellig ergens een hapje en een drankje doen. In Arnhem zijn vele terrasjes maar mijn favoriet is Rose’s aan de Rijnkade.

Debbie Roses Arnhem
Het was een ontzettend gezellige zondag en weekend. De zon deed mij goed en met een glaasje wijn teveel zijn we weer terug gefietst naar huis. Ik hoop dat jullie ook genoten hebben van het mooie weer. De aankomende Paasdagen zien er wat weer betreft niet zo goed uit maar ik ga er weer gezellige dagen van maken en ik hoop jullie ook.
Wat gaan jullie doen dit aankomende Paasweekend?

With Love Debbie

Spread the love

You may also like

1 comment

Mijn wensen voor de Zomervakantie - world of bliss 8 juli 2018 - 16:33

[…] jurkjes voor mijn winkeltje en uiteraard ook voor mezelf. Ik verheug mij op een bezoekje aan de vrijdagmarkt in Arnhem om mooie stofjes te kopen. Het patroon voor het jurkje voor mijzelf heb ik al en ik ben […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00