Home Happiness Kringloopgeluk bij De Kringloper Naarden

Kringloopgeluk bij De Kringloper Naarden

by Debbie
8,3K views
Kringloper Naarden

Ben jij ook zo dol op de kringloop net als ik? Dan zal ik je een heel leuk adres verklappen. Afgelopen zaterdag ben ik naar De kringloper in Naarden geweest en tot nu toe vind ik dit de mooiste kringloopwinkel van Nederland. Ik heb heerlijk geshopt en van het kringloopbezoek veel foto’s gemaakt. Kijken jullie gezellig mee?

Kringloop Naarden Op een groot bedrijventerrein vinden we De Kringloper in Naarden. Een enorme hal met twee verdiepingen en zoveel verschillende spullen waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Dit is kringloopgeluk.
Bij binnenkomst zie ik dit tafeltje met daarop ouderwets servies en vazen. Op het witte vaas met het roosje werd ik op slag verliefd en ging meteen in mijn mandje. En ik was nog maar een paar minuten binnen.

De Kringloper Naarden
Op de benedenverdieping vind je veel huisraad zoals bankstellen, stoelen, tafels, servies en glaswerk. Ook vind je er een uitgebreide boekenafdeling en een lunchroom waar je lekker een kop koffie kunt drinken. Nu ik deze foto terug zie valt mij het rotan stoeltje op, deze had ik graag willen hebben. Een goede reden om binnenkort weer terug te gaan.

De Kringloper NaardenIk heb nog nooit zo’n grote koffiehoek bij een kringloop gezien. Ook hier staan overal leuke spullen uitgestald.

De Kringloper Naarden Brocante Zijn ze niet mooi? Naast gebruikte spullen is er ook brocante te vinden.

Kringloper Naarden Brocante Het kleine beeldje linksonder heb ik ook gekocht. Een schattig tafereeltje.

De Kringloper Glas Glaswerk en servies in overvloed.

De KringloperEen hele wand vol met kleurige keukenspulletjes, potjes, schaaltjes en nog veel meer. Ik denk dat je altijd wel met iets thuis komt.

De Kringloper Naarden Deze hoek met schilderijen en lijsten vond ik ook erg leuk. Ik heb een heel mooi schilderijtje gekocht en zag ook een prachtig stilleven. Het spreekt in ieder geval zeer tot de verbeelding.

Boeken Kringloop NaardenWanneer je van tweedehands boeken houdt kun je ook je hart ophalen.

Naarden KringloopNeem de tijd, je kunt er zeker een middag doorbrengen.

Kringloop Naarden Kleding Op de bovenverdieping vind je kindermeubels, kleding en de kerstafdeling. Ik keek er naar uit om de kerstmarkt te bezoeken en heb niet zoveel aandacht aan de kleding besteed.

Kringloper Kerst Kerstboom De kerstafdeling is groot! Ik had niet verwacht dat er zoveel spullen zouden zijn. Het was zo leuk om alles te bekijken en er stonden zulke leuke dingen voor de kerst. Een kunstboom hoef je ook al niet meer nieuw te kopen, bij de Kringloper is er keuze genoeg!

Kringloop Naarden Kerst Zoveel moois te zien!

De Kringloper Naarden Met een mandje gevuld met mooie spulletjes en helemaal blij ging ik richting de kassa. Op de achtergrond zie je een stukje van de ruimte waar de kerstmarkt wordt gehouden. De Kringloper is zo ontzettend ruim opgezet dat je er echt wel een paar uur kunt rondkijken. Het is in ieder geval de moeite waard om er de tijd voor te nemen want er staan veel kringloopschatten. Voor mij was het bezoek aan De Kringloper in Naarden echt kringloopgeluk en ik kan deze kringloop ook echt aanraden. Je komt beslist met iets naar buiten toe.

De Kringloper in Naarden is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 41. Er is voldoende parkeerruimte in de buurt aanwezig.

Wat vind jij van deze kringloopwinkel? Heb jij nog andere kringlooptips? Ik zou het leuk vinden wanneer je deze op mijn blog zou willen delen.

With love Debbie

Spread the love

You may also like

3 comments

Saskia Hollebeek 9 november 2017 - 09:08

Kringloop winkels zijn altijd heel tof, ik kom er graag.

Reply
Debbie 9 november 2017 - 09:40

Hoi Saskia, ja dat vind ik ook! Binnenkort ga ik weer naar Driebergen – Zeist. Daar zitten ook 2 hele mooie kringlopers. X

Reply
Wat laat ik achter in 2017 en wat neem ik mee? - world of bliss 28 december 2017 - 20:32

[…] Happiness […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00