Home Happiness Kreadoe 2017 Jaarbeurs Utrecht

Kreadoe 2017 Jaarbeurs Utrecht

by Debbie
8,3K views
Header Kreadoe

Afgelopen zaterdag ging ik voor het eerst naar de Kreadoe in de Jaarbeurs Utrecht. Ik was er nog nooit geweest omdat ik altijd dacht dat het niets voor mij zou zijn. Maar goed, soms kun je de dingen verkeerd zien en dat is maar goed ook want ik heb een hele leuke inspirerende dag gehad.

Kreadoe Debbie Creatief zijn is voor iedereen

Ik vind van mezelf dat ik aardig creatief ben en ook in mijn werk moet ik mijn creativiteit dagelijks aanspreken. Ooit ben ik naar een creatieve beurs in de Rijnhal geweest en deze beurs vond ik niets aan. Knipvellen en 3D kaarten maken is, met alle respect gewoon niet mijn ding. Ik waardeer iemand die creatief is enorm en ik heb tijdens de Kreadoe beurs ook gezien en ervaren dat creatief zijn 2017 helemaal hip en happening is!

Ik heb van deze dag veel foto’s gemaakt ondanks de enorme drukte. Ik zal proberen zoveel mogelijk te vertellen en mochten jullie vragen hebben laat dan gerust een reactie achter onderaan dit artikel. Hier komen de foto’s!

kreadoe mandala

Haken is de Bomb!

Er is één techniek die met stip op nummer 1 staat en dat is haken. Tijdens de Kreadoe beurs heb ik enorm veel stands gezien waar haak inspiratie opgedaan kon worden. Deze gehaakte dromenvangers of Doily’s zijn schitterend. Bij deze stand kon je kant en klaar pakketten kopen om zo’n mooie dromenvanger te maken.

Kreadoe Zeemeermin

De gehaakte zeemeermin was de ster van de Kreadoe en ik vind haar ook heel erg schattig. Helaas kan ik niet zo goed haken en heb ik bij deze stand niets gekocht. Maar het was wel heel erg leuk om naar te kijken.

Kreadoe Posca Art Journaling & Handlettering 

Creatief zijn is voor jong en oud. Je kon met acrylstiften van Posca op de wand kleuren. Hoe leuk is dat! Naast technieken en materialen op haakgebied zag ik ook veel stands gericht op Art Journaling en Handlettering. ook zag ik een heel nieuw merk op het gebied van markers en kleurpotloden,  Spectrum Noir. Ik heb hun schitterende markers getest en ga zeker eens kijken of ik een set kan bemachtigen.

Kreadoe Kralen 2017 Glaskralen uit Tsjechië

Kralen waren er in overvloed en bij deze stand heb ik mijn hart opgehaald. Je mocht de kraaltjes zelf scheppen en vullen in speciale zakjes. Het was lastig kiezen uit zoveel moois!

Kreadoe KralenNog meer kralen, het duizelde voor mijn ogen.

Kreadoe Bloggers

Bloggers & Influencers

Ik dacht altijd dat de Kreadoe wat oubollig zou zijn maar niets is minder waar. Ook bloggers waren tijdens deze editie ruim vertegenwoordigd en dat is leuk. Ook Monsieur Mango was er, haar ken ik als initiatiefnemer van het project Echte Post is Cool.

Kreadoe Saskia LaanDenDennis de Justin Bieber binnen de Haakwereld

De Kreadoe was verdeeld in een aantal ‘pleinen’. Zo had je het Wolplein, Het Haakplein, Het Koffie & Wol plein en Workshopplein. Bij het Koffie en Wol plein werden verschillende interviews gehouden met crafters en auteurs van handwerkboeken. Op deze foto interviewt Saskia Laan, blogger en auteur van diverse haakboeken, DenDennis, bekend van zijn boeken over het haken van Amigurumi’s. Ja er ging een wereld voor mij open.  Het haken van Amigurumi’s zie ik niet zitten maar check de fantastische website en webwinkel van Saskia.

Kreadoe Caravan Haken
Ik heb mijn ogen uitgekeken bij het mooie haakwerk wat ik tegenkwam. Deze kleurige caravan viel ook erg op. Hier kon je meedoen met het haken aan de grootste deken ter wereld. Een heel mooi initiatief dat mensen met elkaar verbind.

Kreadoe 2017 WolpleinYarn & Colors

De prachtige stand van Yarn & Colors is een lust voor het oog. Prachtige kleuren en mooie kwaliteit garens. Hier is over nagedacht.

Kreadoe Tunisch Haken Mooie zachte katoen van DMC in mooie natuurlijke kleuren.

Kreadoe knuffels Waar je vervolgens weer knuffels mee kunt maken. Ik was op slag verliefd op het caviaatje. Schattig hè?

Kreadoe Kippershobby Leuke versierde stand in Kerstsfeer van Kippers Hobby, groothandel in creatieve materialen.

Kreadoe Pavo PAVO Styling & Milk Paint Verf

Ik hou van jonge ondernemers die het aandurven mooie merken op de markt te zetten. Bij de stand van PAVO Styling ontmoette ik enthousiaste eigenaresse Anouk Böhmer en ik wilde haar graag in het zonnetje zetten. Pavo Styling is de officiële retailer van Miss Mustard Seed’s Milk Paint. Een verf met natuurlijke ingrediënten, waardoor je kan verven zonder zorgen!

Milk Paint is een authentieke verf die 5 eenvoudige ingrediënten bevat: melkeiwit (caseïne), kalksteen, klei, krijt en natuurlijke en niet toxische pigmenten. De verf bevat geen oplosmiddelen of bewaarmiddelen en is geurvrij. De kleurpigmenten zijn fantastisch en hiermee kun je zeker je vintage meubels een tweede leven geven. Maar ook op meubels of voorwerpen van steigerhout geeft deze verf een zeer mooi bohemian resultaat.

Want handgemaakt en hergebruik is zooo veel leuker!

-PAVO Styling

Wanneer je geïnteresseerd bent in de natuurlijke verf van Milk Paint neem dan een kijkje op de leuke website en webshop van PAVO Styling.

Kreadoe Kaarten MakenIk kon het natuurlijk niet laten en heb een foto gemaakt van 3D Kaarten 😉

Kreadoe Aankopen

Shopperdeshop

Ten slotte laat ik aan jullie mijn aankopen zien. Ik kocht bij de stand van Kosmos Uitgeverij twee boeken over Kringloopgeluk geschreven door Inge van het blog Ingthings en een sjabloon bij PAVO Styling. Mooie kralen bij webshop Kraal Totaal en nog een fijn schetsboek voor mijn Art Journaling.

Het was een hele leuke dag en boordevol inspiratie ging ik weer huiswaarts. Ik had niet gedacht dat ik Kreadoe zo leuk zou vinden. Volgend jaar kom ik dan ook zeker weer terug!
Ben jij weleens bij de Kreadoe geweest?

With love, Debbie

 

Bewaren

Spread the love

You may also like

1 comment

Webster's Pages Personal Planner - world of bliss 26 november 2017 - 16:01

[…] Happiness […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00