Home Happiness Leesvoer: Boeken Persoonlijke Ontwikkeling en Spiritualiteit

Leesvoer: Boeken Persoonlijke Ontwikkeling en Spiritualiteit

by Debbie
2,6K views
Leesvoer boekentips positiviteit
Ik lees graag over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit omdat ik mijzelf wil blijven inspireren. Hartstikke leerzaam. Vandaag laat ik twee nieuwe boeken aan jullie zien die ik op mijn nachtkastje heb liggen.
Girl, stop Apologizing – Rachel Hollis

Ik ben dol op leesvoer van #powerbabes en #girlbosses. Ook al is het soms een droomleven wat mij voorgespiegeld wordt er zit toch altijd een boodschap in die mij aan het denken zet. Wil jij je doelen bereiken maar houdt een stemmetje in je hoofd je tegen? Lees dan dit boek.

Heb je soms het gevoel dat je niet volledig durft te zijn wie je bent? Dat je meer in je mars hebt maar bang bent om te falen of het niet goed genoeg te doen?

Rachel Hollis Girl

Girl, stop Apologizing is jouw wake-upcall!

Vrouwen hebben geleerd zichzelf te zien in functie van anderen als partner, moeder, dochter of vriendin. Daarom zijn velen van ons vergeten wie wij echt zijn en wat ons talent is.

Rachel Hollis, een mega succesvolle Amerikaanse entrepreneur met meer dan anderhalf miljoen volgers op Instagram schreef haar tweede boek Girl, stop Apologizing. Met dit boek toont Rachel ons hoe we onze hoop, verlangens en doelstellingen kunnen leren her- en erkennen. Ze benoemt de excuses en valkuilen die ons belemmeren. En de vaardigheden en houding die nodig zijn voor groei, vertrouwen en de best mogelijke versie van onszelf.

Girl, Stop Apologizing is verkrijgbaar bij Bol.com voor €19,99

Eenvoudiger Leven – Mark Verhees

In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger, juist nu.

Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen en van stress naar zelfverzekerdheid. En van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig opbloeien.

Mark Verhees Eenvoudiger leven

Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf.

Wat je zoekt zul je vinden.

Mark Verhees is oprichter van ‘Voor Positiviteit’ en auteur van ‘De Vibe’ en ‘Voor Positiviteit’. Zijn online programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed.

Dit mooie nieuwe boek geeft je handvatten en inspireert je om op een positieve manier door het leven te gaan. Door een goede basis voor jezelf te creëren. Het is op een persoonlijke en kwetsbare manier geschreven waardoor de boodschap je raakt.

Eenvoudiger leven van Mark Verhees is verkrijgbaar bij Bol.com voor €20,00

Wat vind jij van deze boeken? En lees jij ook graag over persoonlijke ontwikkeling?

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00