Home Happiness Lekker lezen in de bibliotheek ♥

Lekker lezen in de bibliotheek ♥

by Debbie
44,3K views
Header Bibliotheek

Ik houd heel erg van lezen. Al sinds dat ik kon lezen ging ik regelmatig naar de bibliotheek om te verdwalen tussen de boeken. Tijdens mijn studie maakte ik gebruik van de bibliotheek op de Hogeschool en toen ik in 1996 in Arnhem kwam wonen heb ik ook nog enige tijd een abonnement gehad.
Op een gegeven moment vond ik het vervelend om de hele tijd de bus te moeten nemen om naar de stad en naar de bibliotheek te gaan en kwam de klad er in. Regelmatig boetes door het te laat terug brengen, geen fijne sfeer en andere zaken aan mijn hoofd, deden mij destijds besluiten om de bibliotheek te laten voor wat het was.

Ik kocht heel veel boeken bij de grootste online boekverkoper en had als excuus dat ik niet van tweedehands boeken hield. Eigenlijk hield ik mijzelf voor de gek want wat is er leuker om te snuffelen in allerlei boekenkasten op zoek naar een fijn inspirerend boek.

Lekker boeken lezen

Het afgelopen jaar ben ik weer lid ben geworden van de bibliotheek en dit is één van de beste beslissingen die ik de laatste tijd heb genomen. Het is zo ontzettend leuk om te snuffelen tussen alle boeken maar ook DVD’s en tijdschriften en het scheelt enorm veel geld. Zo heb ik kennis gemaakt met allerlei leuke magazines en heb ik een aantal kookboeken op mijn kastje staan die ik altijd al wilde lezen.
Het fijne is dat je via de online website de boeken en al het andere materiaal kunt reserveren waarna ze vervolgens netjes voor je klaar staan in de dichtstbijzijnde bibliotheek. Ook kun de app van De Bibliotheek downloaden voor op je mobiel zodat je altijd de laatste updates van je reserveringen bij de hand hebt. Hoe fijn is dat?

Lekker boeken lezen

Het aankomend weekend ga ik lekker lezen in het boek van Jet van Nieuwkerk ‘Het boek van Jet’ en ga ik eens een recept uitproberen. Ik ben blij dat ik weer naar de bieb kan, het verrijkt mijn leven enorm en ik verheug mij op alle boeken waar ik nog kennis mee mag maken.

Voor meer informatie over een bibliotheek bij jouw in de buurt en de abonnementsprijzen raadpleeg de website van De Bibliotheek.

Ik ben benieuw of jij ook lid bent van de bibliotheek en of je er ook zo van geniet.

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00