Home Happiness Pixers Canvas Wanddecoratie Feel Good Today

Pixers Canvas Wanddecoratie Feel Good Today

by Debbie
5,3K views
Pixers dé wand en muurdecoratie

Ik hou van beeldende kunst, van grafische vormgeving en mooie dingen. Ook in mijn kleine huisje hang ik graag mooie objecten aan de muur. Of dit nou zelfgemaakte schilderijen zijn of posters, als het maar past bij de feeling van mijn huis. Een tijdje geleden had ik een werk gemaakt en boven mijn eetkamertafel gehangen maar ik was er op uitgekeken.

Net toen ik dacht: ‘mmm, ik wil graag iets anders aan de muur, ontving ik een uitnodiging van Pixers in mijn mailbox. Ik mocht van hun iets uitkiezen. Nou dat hoef je tegen mij maar één keer te zeggen!

Pixers, de kracht van verhalen

Even in het kort iets over Pixers. Pixers gelooft in de kracht van verhalen. So do I.  Want, zo stellen zij, door middel van verhalen laten we zien wie wij zijn en inspireren we anderen. Pixers wil graag samen met jouw een leefruimte creëren die bij jouw smaak past. Dat moet zeker lukken met hun kleurrijke online catalogus met miljoenen ontwerpen. Je kunt ook je eigen foto uploaden om je verhaal te vertellen. Love the journey.

Je fantasie is de enige limiet. Laat je fantasie los en transformeer je huis in een plek die meer over je vertelt dan woorden doen. – Pixers

Pixers in box

Jippie! She has arrived! Netjes bezorgd via DHL in stevig karton.

Met liefde uitgekozen en met veel liefde gemaakt

Hoe werkt Pixers?

Ik ben erg enthousiast over de vele mogelijkheden die Pixers biedt om jouw huis en interieur nog mooier te maken. Zo kun je kiezen uit behang, fotobehang, canvas & posters en stickers. Je maakt jouw keuze uit de enorme hoeveelheid afbeeldingen en ook deze kun je ook geheel naar wens aanpassen. Ook kun je op hun website zien hoe jouw ontwerp er in de kamer naar keuze uit ziet. Ik vind dit enorm inspirerend.

Pixers motiverende quote

Eclectisch versus bohemien: kies je eigen stijl

Mijn huis is een belangrijke plek voor mij waar ik mij lekker wil voelen. Daarom koos voor een motiverende quote die qua kleur en gevoel goed bij mij en mijn interieur past. Ik hou van een bohemien, eclectische stijl en mix graag dingen door elkaar heen. Ik hou van de kleur oranje en van vrolijke quotes. De afbeelding die ik op canvas heb laten drukken past hier perfect bij.

pixers detail

Milieuvriendelijke moderne printtechniek

De kwaliteit van het canvas en de gedrukte afbeelding is ontzettend goed. De houten lijst is aan de achterkant gespannen en er worden haakjes bijgeleverd. Zo kun je snel jouw gekozen kunstwerk ophangen.

Pixers canvas detail

Pixers: Feel Good in mijn huiskamer

Wat ben ik blij met mijn aanwinst aan de muur! Het werk voldoet precies aan mijn verwachtingen en geeft mijn huiskamer meteen een andere sfeer. Ik word vrolijk wanneer ik naar de fijne quote kijk en dat was precies mijn bedoeling. Het werk past dus in dit geval heel goed bij mij.
Ik ben inmiddels zo geïnspireerd geraakt dat ik nog een aantal andere projecten heb die ik graag op een mooie persoonlijke manier wil aankleden. Zo zijn er op mijn werk een aantal kasten die nodig opgefleurd moeten worden. Maar ook wanneer je helemaal tevreden bent met je interieur is de website van Pixers een lust voor het oog.

Heb jij nog muren, kasten, deuren of kinderkamers die opgevrolijkt kunnen worden? Neem dan een kijkje op de website en webshop van Pixers. Tot 7 februari ontvang je op de gehele collectie 40% korting, gebruik hiervoor code FEBRUARY4.

Ik wens je heel veel inspiratie toe!

Liefs Debbie

 

Dit product heb ik ontvangen voor het maken van een review. 

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00