Home Happiness Ik Huur een Kast bij Ieder z’n Vak in Nijmegen

Ik Huur een Kast bij Ieder z’n Vak in Nijmegen

by Debbie
7,1K views
Ieder z'n Vak Nijmegen

Vandaag was het eindelijk zo ver, ik heb mijn winkeltje bij Ieder z’n Vak in Nijmegen. Ik wilde dit al veel langer maar heb even een pauze ingelast na mijn avonturen bij Soulsisters Conceptstore. En ik moest natuurlijk nieuwe dingen bedenken en maken.

Ieder z’n Vak Nijmegen

Bij Ieder z’n Vak kun je een kast huren. Een kast met alleen schappen of met een kledingstang. Er zijn in het totaal 130 kasten die gevuld zijn met (handgemaakte) producten van particulieren, kleine zelfstandigen of beeldend kunstenaars. Zo vind je er vintage, tweedehands kleding, sieraden, keramiek, kleine meubels en nog veel meer! Ieder z’n Vak is inmiddels een begrip in Nijmegen en ik weet ook wel waarom, de ligging van de winkel is ideaal en de diversiteit van de producten zijn erg aantrekkelijk en inspirerend. Het is vrijwel onmogelijk de winkel te verlaten zonder een leuk cadeautje gekocht te hebben.

Ieder z'n Vak World of Bliss

Een nieuw begin van mijn creatieve reis

Ik keek erg uit naar vandaag maar toch hangt er een grauwe sluier om deze dag heen. Het mooie weer is fantastisch natuurlijk en de stap die ik gezet heb ook. Mijn gedachten gaan uit naar mijn vriendje Toon de rode kater die momenteel erg ziek is. Het is lastig om dit los te laten en me te focussen op mijn onderneming. Toon hoort zo bij mij en het idee dat ik hem binnenkort moet missen doet mij veel verdriet. Zo is het nu eenmaal.

Tussen de bedrijven door heb ik wel genoten van het inrichten van de kast. Hij is nog niet helemaal klaar maar dat hoeft ook niet meteen. De spullen die ik wil verkopen staan er in en binnenkort vul ik de kast ( mijn winkel ) aan.

Ieder z'n Vak Interieur

No 15 is mijn plek!

Ik ben heel erg blij met mijn plek op nummer 15. Nummerologisch gezien een 6, wat staat voor schoonheid en harmonie. Daar doe ik het voor! Op de foto is het de middelste kast. Zoals je kunt zien heb ik ook leuke buren. De tasjes van Nijmegen schijnen erg populair te zijn. Kunnen zo ook meteen even een kijkje bij mij nemen.

Ieder z'n Vak Kast 15

Schikken, zoeken, stylen: Hoe gaan we het doen?

Het is een uitdaging zullen we maar zeggen om de producten op een zo voordelige manier op te hangen en/of neer te zetten. Ik vind dit elke keer weer spannend en probeer mij in te leven hoe de klant het graag zou willen zien. Zoals je ziet heb ik nog heel veel ruimte over en daar ga ik beslist iets mee doen. In de rieten mand onder het schap kan ik mijn voorraad stoppen, wat een leuk idee vind je niet?

Ieder z'n Vak Schap

Retro, handgemaakte cadeautjes en kinderkleding

Op bovenstaande foto zie je een detail van een schap. Rechts hangen de kinderkleertjes en links heb ik de oorbellen neergezet. Het rekje achterin het schap heb ik bij de Action gekocht. Ik vond het een heel leuk rekje waar ik mooie bijzondere spulletjes uit kan stallen.

Ieder z'n Vak Kast 15

Tadaa! Zo ziet mijn kast er voor nu uit. Tijdens het uitpakken van de spullen heb ik al een toilettasje verkocht. Dat was natuurlijk een leuke binnenkomer!

Ben je in Nijmegen, neem dan eens een kijkje bij Ieder z’n Vak. Je kunt de winkel vinden aan de Lange Hezelstraat 72-76 tegenover Dille & Kamille.

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00