Home Happiness Schrijven alsof je leven ervan afhangt

Schrijven alsof je leven ervan afhangt

by Debbie
3,4K views
Schrijven alsof je leven

Als kind wilde ik schooljuf worden, dierenarts of politie agent. Ik hield ook van schrijven. Met een vulpen netjes binnen de lijntjes de letter k en r schrijven. Ik kon dit goed. Deze activiteit was rustgevend en bracht mij in de wereld en de schoonheid van taal.

Ik hou van taal

Vroeger heb ik dagboeken vol heb geschreven. Elke dag een stukje. Het hielp mij om mij te uiten en om de dag overzichtelijk te maken. De bibliotheek was een plek waar ik graag kwam. Als kind en nu nog. De kleurige kaften van de boeken, de illustraties en de geur van het gebouw maakt mij gelukkig.
Op school was ik geen echt taalwonder, had moeite met de d en de dt’s en vond ‘t kofschip maar lastig om te onthouden. Gelukkig is er tegenwoordig spellingscontrole die mij hiermee helpt en een uitmuntende assistente is.

Passie voor schrijven

Het jaar 2018 wordt mijn jaar want ik ga een opleiding volgen aan de Schrijversacademie. Ik wil de kneepjes van het schrijverschap leren. Zaterdag 27 januari is mijn eerste lesdag en ik ben erg benieuwd maar bovenal enthousiast!

Ik ga dit jaar schrijven alsof mijn leven ervan afhangt.

Wordt vervolgd,

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00