Home Happiness Soul Sisters Conceptstore, hoe gaat het nu?

Soul Sisters Conceptstore, hoe gaat het nu?

by Debbie
5,2K views
Soul Sisiters Conceptstore

Zoals jullie weten huur ik een schap bij Soul Sisters Conceptstore in Hattem. Ik vind het heel erg leuk om mijn eigen mini winkeltje te hebben. In dit blog wil ik vertellen hoe het nu gaat en tegen welke dingen ik aan loop. Ook wil ik graag een aantal leuke creatieve collega ondernemers met jullie delen.

Eens in de drie of vier weken ga ik op de fiets richting Hattem om mijn schap aan te vullen en te veranderen. Ik vind dit erg leuk om te doen en verheug mij er altijd weer op. Ik probeer mijn schap regelmatig te veranderen om het zo voor de klant ook spannend te houden. Een schap dat een statisch geheel blijft is weinig uitdagend vind ik.

Soul Sisters ConceptstoreHoe gaan de zaken?

Soul Sisters Conceptstore is gelegen in het Hanzestadje Hattem en heeft in de zomer veel toeristen. Toch merk ik aan mijn verkoop geen verschil. Het valt mij op dat nu de toeristen weg zijn mijn verkoop veel beter gaat. Ik kan hiervoor ook niet precies een reden aanwijzen. Misschien zijn het niet de juiste mensen voor mijn spulletjes.

Ik heb de afgelopen tijd ook onderzocht wat de klant in Hattem en omstreken nu precies aanspreekt en welke concessies ik wil doen en welke beslist niet. Teveel afwijken van mijn authentieke stijl gaat mij veel te ver.

Andere interessante creatieve ondernemers

Wanneer ik bij Soul Sisters Conceptstore ben vind ik het altijd leuk en inspirerend om een kijkje te nemen bij andere creatieve ondernemers. Ik geloof ik in het delen van mooie en bijzondere dingen. Ik heb drie ondernemers uitgekozen die ik via dit blog in de spotlights wil zetten. Hier komen ze!

Sadiya Colours Sadiya Colours

Toen ik net begon bij Soul Sisters Conceptstore raakte ik in gesprek met de eigenaresse van Sadiya Colours. Een ontzettend leuke winkel met kleurrijke spiritueel getinte producten. Sadiya Colours verkoopt spulletjes van onder anderen Papaya Art, een merk waar ik best fan van ben. Ook heb ik een crush op de prachtige Mariabeelden die ze verkopen. Ik ga er beslist een keertje één aanschaffen. Natuurlijk vind ik het leuk wanneer je een kijkje komt nemen bij Soul Sisters maar Sadiya Colours heeft ook een webshop waar je lekker rond kunt neuzen.

MissIndeiArtMissIndie Art

Nog een favoriet van mij is het merk MissIndie Art. MissIndie Art maakt gave robuuste snijplanken die supermooi in je keuken staan en ook nog eens foodproof zijn. Daarnaast heeft MissIndie mooie verjaardagskalenders, stationary en superhandige linnen tasjes. Allemaal met een leuke hippe print. Check hier voor de webshop van MissIndie Art.

Bijzonder Kaarsen Bijzonder Kaarsen

Het is wel toevallig dat ik collega ondernemers heb uitgekozen die een tafel hebben. Ik vind dat de meeste producten ook wel mooier uitkomen op een tafel dan in een schap. Zo ook de mooi gedecoreerde en sfeervolle tafel van Bijzonder Kaarsen die deze al helemaal in de herfstsfeer heeft omgetoverd. Volgens mij heeft Bijzonder Kaarsen geen webwinkel maar geeft zij verkoopavonden aan huis en is zij retailer. Voor meer informatie like haar Facebookpagina. Via deze pagina kun je ook bij haar shoppen!

Worldo of Bliss Soul Sisters Conceptstore World of Bliss

En dan mijn eigen schap en winkeltje. De afgelopen maand liep mijn winkeltje beter dan ooit. Vooral de brocante, de kleine oorbelletjes en schuifjes doen het erg goed. Binnenkort huur ik een rekje erbij voor zelfgemaakte kinderkleding. Ook ontzettend leuk om dit verder te ontwikkelen. Ik word altijd blij van mijn schap en hoop dat anderen dit ook worden. Zoals ik al eerder aangaf is het voor mij belangrijk om mijn eigen stijl te blijven volgen. Het concept van Soul Sisters Concept-store past ook het beste bij mij.

Aankopen Soulsistersconceptstore

Shopperdeshop

Dit keer verliet ik Soul Sisters Concept-store niet zonder zelf even te winkelen. Ik zag deze prachtige armbandjes liggen die voor een klein prijsje (2,50) werden verkocht bij het schap van Milya Sieraden & Armbanden. Zijn ze niet mooi?
Ook lagen er heerlijke zepen uit de Provence en natuurlijk moest er een stukje mee naar huis.

Ja wat kan ik nog meer zeggen? Ik ga met veel enthousiasme weer aan het werk en kan jullie alleen maar uitnodigen om eens langs te komen. Wanneer je in de buurt van Hattem bent en op zoek bent naar een origineel cadeautje is een bezoek aan Soul Sisters Conceptstore beslist de moeite waard.

With Love Debbie

 

Bewaren

Bewaren

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00