Home Happiness Weleda Zuiverende Room Spray Relax

Weleda Zuiverende Room Spray Relax

by Debbie
3,7K views
Weleda Zuiverende Roomspray

Een lekker geurend huis geeft een fijn gevoel en dat wil je ook graag zo houden. Weleda heeft hiervoor drie natuurlijke roomsprays ontwikkeld op basis van biologische essentiële oliën waarvan ik jullie vandaag de relax variant laat zien.

Zuiver en natuurlijk

Synthetische geurstokjes, kaarsen of roomsprays gebruik ik niet. Sterker nog, ik ben er allergisch voor. De geur slaat mij op de keel waardoor ik de hele avond een kriebelhoest heb. Ook mijn dieren wil ik beslist niet blootstellen aan chemische producten. Tenslotte ademen we dit in en weten we niet wat voor effect dit op de lange duur op onze gezondheid zal hebben. Gelukkig kunnen we kiezen uit een groot aanbod van natuurlijke alternatieven.

Ontspant en brengt tot rust

We kennen allemaal weleens drukke tijden waarbij we moeilijker kunnen ontspannen of in slaap kunnen komen, ik heb er soms ook last van.  Omdat mijn lavendelolie op was moest er iets anders in de plaats komen. Bij Holland en Barrett zag ik de Room Sprays van Weleda staan en daar werd ik best blij van. Omdat ik iets zocht voor rust en ontspanning koos ik voor de Zuiverende Room Spray met biologische essentiële oliën van sinaasappel, lavendel, bergamot en marjolein. Deze ingrediënten staan bekend om hun zuiverende, ontspannende en rustgevende eigenschappen.

Weleda Zuiverende Room Spray

De Relax Room Spray is een hele fijne! Hij ruikt heerlijk natuurlijk en ik gebruik het ook overdag. De geur blijft redelijk lang aanwezig en ik vind haar enorm lekker. Ik word er ontspannen van en mijn dieren ook. De mix tussen de geur van lavendel en het fruitige aroma van de sinaasappel laat de Room Spray ook fris ruiken. Ik vind het een heel fijn idee dat de ingrediënten niet schadelijk zijn voor mens en dier en dat het vegan is. De Room Sprays zijn er in drie verschillende varianten. Zo heb je ook nog een Fresh en een Vitality variant. De laatste koop ik binnenkort voor mijn kantoor, daar kan ik nog wel een oppeppend geurtje gebruiken!

Ingrediënten: Alcohol, tropische verbena olie, lavendelolie, zoete sinaasappelolie, bergamotolie, echte marjoleinolie, mandarijnolie, rozengeraniumolie, limonene, citral, linalool, citronellol, geraniol, coumarin, farnesol.

Koop Weleda en steun Natuurmonumenten

Weleda houdt van de natuur en steunt de Stichting Natuurmonumenten. Tot en met 6 april krijgt Natuurmonumenten per verkocht product een bedrag om 1 m2 nieuwe natuur te creëren in Nederland. Je ontvangt tot die tijd maar liefst 25% korting bij aankoop! Mis deze korting niet, want hoe meer verkochte producten hoe meer nieuwe natuur in Nederland.

De Weleda Zuiverende Room Sprays zijn verkrijgbaar bij Weleda online, Holland & Barrett en bij de betere (online) drogist

De Room Spray kost €12,95 voor 50ml en is geschikt voor veganisten.

Spread the love

You may also like

1 comment

Love the Journey week 23 - world of bliss 11 juni 2023 - 21:31

[…] je wat afvalstoffen kwijt wilt maar geen uitgebreide detoxkuur wilt doen is het drinken van Weleda Berkensap een zeer goed alternatief. Het stimuleert de fysiologische functies voor de afvoer van […]

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00