Home Beauty Yves Rocher Eau des Vahinés Eau de Toilette

Yves Rocher Eau des Vahinés Eau de Toilette

by Debbie
5,2K views
Yves Rocher Eau des Vahinés

Een tijdje geleden ontving ik tijdens een bestelling van Yves Rocher deze eau de toilette. Ik had hem een tijdje in mijn kast staan maar dacht vanmorgen: ‘laat ik deze eens proberen’. En ik heb daar geen spijt van want wat is hij lekker! Deze geur past perfect in de zomer en nu het nog steeds zo lekker warm is blijf ik hem ook zeker gebruiken.

Parfums van Yves Rocher

Ik heb een aantal favorieten bij Yves Rocher maar helaas worden deze niet meer gemaakt. Verder vind ik de parfums van Yves Rocher meestal niet zo bijzonder. Voor mijn gevoel blijven ze niet lang genoeg op de huid aanwezig en vind ik ze niet lekker genoeg. Maar misschien heb je er andere ervaringen mee, dat hoor ik dan graag! Ik zou wel weer blij worden wanneer Yves Rocher de parfums Ispahan en Rose Ispahan weer zou uitgeven, maar dit eventjes terzijde.

Yves Rocher Monoi Eau des Vahinés

Yves Rocher Eau des Vahinés Eau de Toilette

Dat ik dit parfum min of meer ‘ontdekt’ heb vind ik wel grappig. Dit parfum of eigenlijk eau de toilette past perfect bij een zomerse dag. De eau de toilette bevat extracten van Tiare bloemen, ylang-ylang, kokosolie en vanille. Het is een bloemig, zwoel en lichtromige geur die lang blijft hangen.
Ik ontving deze geur tijdens een bestelling als extra cadeau, ik heb even gekeken maar deze versie is niet (meer) verkrijgbaar. In plaats hiervan is er de Monoi Tahiti eau de toilette met exact dezelfde ingrediënten. Voor meer informatie kun je even dit linkje raadplegen.

De aankomende week blijft het zomeren en ik weet dus welk parfum ik ga gebruiken. Maar Yves, nog één dingetje, breng voor de wintermaanden graag Ispahan en Rose Ispahan weer terug!

Heb jij een favoriet parfum van Yves Rocher?

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00