Home Journey Debbie’s Personal Diary Week 21

Debbie’s Personal Diary Week 21

by Debbie
5,5K views
My Diary Personal

In Debbie’s Weekly Diary deel ik een week lang de hoogte en dieptepunten van mijn ( soms ) chaotische en drukke leven. Zoals altijd kleurrijk en geschreven met liefde.

Atelier World of Bliss

Mijn dagboek start met de maandag. Deze maandag staat in het teken van mijn opleiding tot beeldend kunstenaar aan Vrije Academie ‘t Pad. De tekenspullen heb ik klaargelegd en ik ben er klaar voor! Mijn tafel ziet er overigens altijd zo uit. Soms lukt het mij om de tafel helemaal opgeruimd te hebben maar na een dag kan hij alweer vol staan. Ik heb dit maar geaccepteerd.

Atelier Debbie World of Bliss

We hebben momenteel les via Jitsi Meet en ik ben er eindelijk gewend aan geraakt. Omdat het een kunstzinnige opleiding is moeten we ons beeldend werk delen via Jitsi. Daar bespreken we met elkaar het gemaakte werk. De lesbrief ontvangen we een dag van te voren. Het gaat best goed maar ik ben blij dat ik 8 juni weer fysiek les krijg op de academie.

Beautyshopping Apoteke die Grenze

In Doetinchem heb ik een leuke nieuwe budget drogisterij ontdekt: Apotheke die Grenze. Daar kocht ik voor weinig geld deze mooie beauty goodies.

Eye shadow Dr Pierre Ricaud

Voordat de lesdag begon heb ik mijn oogschaduw erbij gepakt en deze weer eens gebruikt. Het staat best leuk moet ik zeggen, zeker wanneer je net als ik een bril draagt geeft het de ogen net wat meer accent.

Billy World of Bliss

De rest van de maandag ben ik druk met de opleiding. Na een hele dag op Jitsi ben ik altijd erg moe en overprikkeld. De rest van de avond heb ik ook niet zoveel meer gedaan. Billy ligt lekker in het konijnenhok te slapen. Heerlijk.

Tygo World of Bliss

Dinsdag gaat de wekker alweer vroeg en is het lekker weer. Nu ligt Tygo lekker te slapen in het konijnenhok. Tygo en Billie vinden het altijd fijn om lekker beschut in het hokje te liggen en wisselen elkaar vrolijk af.

Debbie Jurk Wallis

Ik ben er klaar voor! Rond half 8 rij ik richting mijn werk en de outfit moet nog even op de foto. Meestal draag ik op mijn werk een makkelijk jurkje met een panty of legging. Ik werk in een Tbs kliniek als activiteitencoach en draag in de kliniek een riem met daaraan de pieper en de sleutels. De kleding die ik draag mag niet te uitdagend zijn en daar let ik ook goed op. Gelukkig hoef ik geen uniform aan en prijs mezelf daar gelukkig mee.

Louis Widmer Anti Ageing Products

Voor mijn blog ben ik de anti-aging producten van Louis Widmer aan het testen. Het zijn fijne intensief voedende producten dat kan ik alvast zeggen. Tot eind juni ben ik erg druk met het afronden van mijn eerste jaar aan de Vrije Academie. Daarna heb ik weer wat meer tijd en ruimte om te bloggen over beauty. In eerste instantie vond ik dit erg moeilijk en wilde ik alles blijven doen. Maar helaas gaat dat niet en moet ik voor nu de keuze voor de opleiding maken. Beauty gerelateerde posts komen beslist weer! Liever in alle rust en goed schrijven dan dingen afraffelen, dat past niet bij mij.

Tuintje World of Bliss

De woensdag verloopt iets anders dan gepland. Voordat ik naar mijn werk ga moet ik eerst mijn lief afzetten bij het ziekenhuis in Apeldoorn. Omdat hij bij de oogarts moet zijn kan hij niet zelf terugrijden. Vanwege corona kan ik niet mee het ziekenhuis in en besluit ik even langs de kringloop te gaan.

De tuin komt donderdag aan de beurt!

Foenix Kringloop

Gelukkig kan ik weer rondstruinen bij de Kringloop! Dat is een van mijn favoriete bezigheden. In Apeldoorn bezoek ik regelmatig Foenix kringloop. Er zijn maar liefst 3 vestigingen die allemaal hun eigen charme hebben. Ik ben er vroeg, net na negen uur en kan rustig rondsnuffelen. Bij de kassa heb ik nog een gezellig gesprekje met de medewerkers en met een paar leuke items vertrek ik weer richting het ziekenhuis om mijn vriend op te halen.

Diary Foenix Kringloopgeluk

Bij de kringloop kocht ik dit leuke plastic schaaltje. Ik val altijd weer voor een bloemenprint! Ook kocht ik een boek over Mindfullness maar omdat ik het zo druk heb bewaar ik deze tot de zomervakantie. Over mindful gesproken.

Lingewaard Elst

Vanuit Apeldoorn rij ik weer richting Nijmegen waar het werk wacht. De rest van de avond doe ik niet zoveel meer. Ik doe boodschappen, fiets een rondje langs mijn favoriete natuurgebied, ruim op en ga vroeg naar bed. Het was een drukke intensieve dag.

Debbie Dress Garden

Hemelvaartsdag staat in het teken van klusjes doen en dat doe ik dan maar in stijl. Dit jurkje is één van mijn lievelingsjurkjes en ik voel mij daar altijd goed in. De klompjes zijn van Rieker en zitten erg lekker. Omdat ze zo heerlijk zitten heb ik deze in drie verschillende kleuren. Later op de dag verandert mijn outfit want het werd een warme zomerdag.

In mijn kleine tuintje wacht ik op mijn lief die mij komt helpen met klussen in de tuin en het huis. Ik moet een aantal planten in de grond poten en wordt mijn tuinposter die ik onlangs heb gekocht nog mooier! Een heerlijk dagje vrij in het vooruitzicht.

Bronze Goddess Estee Lauder

Omdat het zo’n warme zomerse dag wordt draag ik Bronze Goddess van Estee Lauder. Het blijft een fantastisch parfum tijdens warme dagen en het ruikt heerlijk naar tropische oorden. Echt een aanrader!

Lietje in de mand World of Bliss

Katten, het blijven bijzondere wezens. Dit mandje staat al jaren in mijn huis en sinds dat Mientje is overleden gaat Lietje in dit mandje. Ineens is er belangstelling en vind ze het mandje bijzonder genoeg om er lekker in te dutten.

Lingewaard Elst Diary

De buurman gaat barbecueën en wij besluiten een rondje te wandelen langs het natuurgebied dichtbij mijn huis. De meeste klussen in huis hebben we gedaan en wij zijn wel even toe aan wat ontspanning. Zoals je op de foto kunt zien is het ontzettend droog en het viel ons op dat het water een stuk is gezakt bij het natuurgebied. Het is er prachtig en ik ben echt in stilte een vogelaar. Haha!

Flo retro Chair

Wanneer ik vrijdag opsta ligt Flo in mijn nieuw retro aanwinst. Ik begrijp wel waarom ze in deze vrolijke stoel wil liggen.

Wasrekje Kwantum Pink

En mijn nieuwe vrolijke babyroze wasrek! Het andere wasrek was nodig aan vervanging toe. Dit wasrek komt van de Kwantum. Bij de Kwantum hebben ze hele leuke hippe dingen. Eerder kwam ik er niet zo vaak maar ik vind het echt een leuke woonwinkel.

Dekbedovertrek Aldi

Bij de Aldi heb ik dit leuke dekbedovertrek gekocht en ik vind ze heel erg mooi. Ik heb een zwak voor dekbedovertrekken en heb er ook best veel. Mijn favorieten komen van de Hema en TKMaxx. Wanneer iemand een leuke tip heeft hou ik mij van harte aanbevolen.

Narciso Rodriguez Pure Musk

Geen dag zonder parfum. Vrijdag draag ik het nieuwe parfum van Narciso Rodriguez Pure Musc. Het is een lekker clean parfum wat ik prima kan dragen op mijn werk.

Vrije Academie 't Pad

Na werktijd en nadat ik alles in huis heb gedaan vind ik nog even de tijd om iets te tekenen. We zijn bezig met het thema Zen en het is de bedoeling dat je bij jezelf nagaat of je goed voor jezelf hebt gezorgd. En dit uiteraard tot uiting brengt in de vorm van een tekening of gedichtje. Ik hou heel erg van tekenen maar ik moet er echt tijd voor vrij maken. De ene dag lukt dit beter dan de andere dag. Voor nu ben ik blij dat het gelukt is.

Dress Bonprix

Op de planning staat shoppen in Duitsland. Voor deze dag trek ik mijn nieuwe jurkje van Bonprix aan. Ik heb er zin in!
Wanneer ik in de auto zit krijg ik een telefoontje van mijn vader dat hun lieve hond ernstig ziek is. De dag begint niet goed. Wanneer ik met mijn lief in Duitsland arriveer wordt ons meteen geboden onze mondkapjes op te doen. Al bij de eerste winkel valt er een plensbui naar beneden en ben ik tot op mijn hemd nat. En ontzettend humeurig. Al bij het opstaan voel ik mij niet lekker. En dat zet zich deze dag voort.

Mondkapje Shopping Germany Bocholt

Even ontspannen boodschappen doen is er niet bij. In de winkels zijn de mensen kortaf, onvriendelijk en houden geen afstand. Mijn humeur is tot het nulpunt gezakt en de fijne aankopen bij DM maken het niet meer goed. Ik koop ook de spulletjes voor een meisje die ik via Twitter ken en ben blij dat we weer in de auto richting Nederland kunnen rijden. In eerste instantie dacht ik dat mondkapjes een uitkomst zouden zijn om de verspreiding van Corona tegen te gaan maar nu ben ik blij dat we in Nederland behalve in het Openbaar vervoer deze niet hoeven te dragen. Het voelt vervreemdend en surrealistisch wanneer je zoveel mensen met mondkapjes op ziet lopen. En je krijgt er pukkels van!

Wanneer ik thuis ben bel ik met mijn vader en hij verteld dat Wordan, hun lieve boxervriend is ingeslapen. Ik ben er verdrietig van.

Tuinposter Villa Madelief

Lang uitslapen op zondag en daar knap ik van op. De tuinposter van Villa Madelief heeft haar definitieve plek in de tuin gekregen. Mijn lief heeft een mooi paneeltje gemaakt waarop we hem hebben bevestigd. Zo komt hij nog beter uit.

DM Drogerie Shopping De geshopte items! altijd weer fijn om bij de DM en de Rossmann inkopen te doen.

Lietje en Flo on the Bed Het regent en de dames Lietje en Flo hebben het bed maar eens voor de verandering opgezocht.

Vloerkleed Kwantum

Ik ben ook erg blij met het vloerkleed van de Kwantum. Zo fleurt de kale houten vloer weer een beetje op.

Diary Debbie en Billy

Gelukkig voel ik mij vandaag wat beter ook al vind ik het leven soms wat grillig verlopen. Ik denk aan lieve Mientje die ik onlangs heb moeten missen en aan lieve Wordan, de hond van mijn ouders. Ik prijs mijzelf gelukkig met het gegeven dat ik gezond ben en de lieve mensen om mij heen. Want dit kan zomaar ineens anders zijn. Morgen heb ik weer een studiedag en daar heb ik heel veel zin in. Gelukkig de laatste online lesdag. Voor nu een hele fijne week toegewenst en tot de volgende keer!

Liefs Debbie

Misschien vind je dit ook leuk: Love the Journey #4 

Spread the love

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00