Home Journey Weer terug naar school!

Weer terug naar school!

by Debbie
4,2K views
Back to school

Aanstaande maandag is het al zo ver, dan ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar school en dit vind ik ontzettend spannend! Voor wie het nog niet weet, ik laat mij omscholen tot lerares binnen het Basisonderwijs. Ik ga de Flexopleiding volgen wat inhoudt dat ik de vierjarige opleiding in twee en half jaar probeer te volbrengen. En na de Herfstvakantie ga ik stagelopen en voor het eerst voor de klas staan. Oef.
Maandag start de officiële opleiding nog niet maar ga ik naar de zomerschool om mijn rekenniveau weer wat op te krikken. Want wanneer je lerares wilt worden moet je voor de rekentoets een voldoende halen. En mijn rekenvaardigheden waren wat weggezakt kun je wel zeggen.

school kinderen

Ik ben zo benieuwd of ik deze opleiding goed kan combineren met mijn huidige werk maar wanneer ik alles heel goed plan moet het lukken! Gelukkig zitten er in de klas meerdere studiegenoten die ook een baan en/of gezin met deze studie moeten combineren. Ik denk dat we elkaar er wel doorheen gaan slepen.

Maar buiten dat ik wat nerveus ben heb ik er ook erg veel zin in!

Ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van hoe de studie verloopt, wat de leuke dingen zijn en wat ik zoal voor hobbels tegenkom. Tot snel!

Liefs Debbie

Spread the love

You may also like

2 comments

Marieke 17 augustus 2016 - 15:09

Spannend! Maar ook érg leuk dat je dit gaat doen. Succes en geniet ervan 🙂

Reply
Debbie 17 augustus 2016 - 19:39

Dank je wel Marieke! Dat ga ik doen 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00